[ŽT] „Slava Ukraini!“ Neįtikėtina. Tai pasakė „Putino būrio“ atstovė (Video)  ()

Ukrainos televizijos laidų vedėjas paskambino „Putino karių“ atstovei ir prikalbino ją atvykti į Kyjivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Putino būrys“ - tai neregistruota Krasnodaro verslininko Marato Dinajevo organizacija, kurios tikslas - aršus Putino ir jo režimo interesų gynimas. Šiai organizacijai daugiausia priklauso pagyvenusios moterys, bet yra ir jaunesnių vyrų. „Putino būrys“ pasižymėjo Navalno biuro puolimu, JAV vėliavos deginimu, kampanijomis internete. Apskritai, „Putino būrys“ geriausiai žinomas dėl to, kad nors yra giliai pro-putiniškas, jis buvo uždarytas dukart. Be to, prasidėjus karui prieš Ukrainą „Putino būrys“ ne kartą skelbė vaizdo įrašus, kuriuose tos pagyvenusios moterys išreiškia savo palaikymą Putinui.

Dabar vienas Ukrainos TV žurnalistas paskambino „Putino būrio“ veidui Liudmilai ir pakvietė ją atvykti į „28-ąją gynybos liniją“ (tokio dalyko nėra). Jis prisistatė esantis iš „Pergalės provaikaičių“ organizacijos (jos irgi nėra). Jis teigė, kad rusų kariai labai ją gerbia ir vadina „milf'e“ (grubus amerikietiškos kilmės žodis, skirtas, sakykime, patraukliai vidutinio amžiaus moteriai apibūdinti).

„Putino būrio“ žvaigždė atsisakė kelionės į frontą, nes namie turi sergantį vyrą. Tuomet laidos vedėjas ją ėmė kviesti į Kyjivą, kur, pasak jo, yra „Pergalės provaikaičių“ organizacijos būstinė. Ją, atrodo, tai suglumino, bet ji kalbėjosi toliau. Galiausiai, pokalbis buvo baigtas „Šlovė Ukrainai!“, kurį ištarė abu pašnekovai.

 

 

Kodėl „Putino būrio“ senutė taip pasakė? Tikriausiai pašnekovas ją užklupo nepasiruošusią ir ji tiesiog nesuprato, kas įvyko. Tačiau juokinga, kad būtent tokie žmonės labiausiai palaiko Putiną ir nori būti matomi kaip didžiausi jo šalininkai.

(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: