„Ką tu veiki mano šalyje?!! Kas tave čia atvežė? Koks tavo statusas?“ (Video)  ()

Vladimiras Solovjovas pradėjo Ukrainos išdavikų, perėjusių į Rusijos pusę, persekiojimo kampaniją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas pradėjo Ukrainos išdavikų, perėjusių į Rusijos pusę, persekiojimo kampaniją. Jis reikalauja, kad jie būtų išvaryti iš šalies.

Laidos ištrauką su skandalingu Solovjovo pareiškimu galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Konfliktas ultrapatriotų gretose kilo dėl Rusijos Federacijos karinių nesėkmių Ukrainoje. Kremliui tarnaujantys propagandistai šiandien persekioja tuos Z tinklaraštininkus, kurie kritikuoja Rusijos valdžią dėl „specialios operacijos“ nesėkmės. Daugiausia dabar tenka Ukrainos išdavikams, kurie nuo 2014 metų padėjo Maskvai agresijoje prieš savo šalį. Dabar jie nutildyti, taip pat gresia baudžiamosios bausmės ir deportacija iš Rusijos Federacijos.

Neseniai savo programoje Solovjovas apkaltino Ukrainos bendradarbę Tatjaną Montian, kad ji pelnosi iš pinigų, kuriuos surenka iš abonentų, tariamai Rusijos kariuomenės aprūpinimui. Jis reikalauja, kad Rusijos saugumo pajėgos pradėtų tikrinti Z-patriotę ir jos bendražygius.

„Apsimeta, kad kovoja. Kaip tu, niekše, kovoji, jei kasdien rašai nesąmones „Telegram“? Iš fronto linijos gal sugebi tai daryti? Ne, ką jūs. „Mes renkame pinigus“, - rašo Montian. Klausyk, tu, kuri pasiuntei mano prezidentą. Ką tu veiki mano šalyje? Kas tave čia atvežė? Koks tavo statusas? (...) Kartoju klausimus! (...) Šios jūsų netikros ataskaitos (apie lėšų išleidimą – red.) manęs nejaudina, tai visai ne man, čia mokesčių tarnyboms: kam išleidžiami pinigai, kuriuos gaunate. Kuo jūs skiriatės nuo infočigonų? Kiek procentų pinigų atitenka jums, kiek frontui? (...) Koks jūsų statusas mūsų šalyje? Jei užsiimate politine veikla mūsų šalyje, nebūdami Rusijos Federacijos piliečiais, turite būti išsiųsti iš šalies“, – reikalauja Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(2)
(16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: