„Smogia baisi jėga. Iš 5 aukštų pastato lieka tik skylė...“ Skelbia rimtą pavojų Bachmute  ()

Bachmuto gynėjas papasakojo, kokia „baisia jėga“ rusai smogia į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karys Romanas Kononas skelbia pavojų. Smogia „baisi jėga“. Priešas bando apginti savo pozicijas Bachmuto kryptimi naudodamas visų rūšių ginklus ir įrangą, kurią turi.

Karys šaukiniu „Barbaras“ pabrėžė, kad rusai vis dažniau smogia valdomomis bombomis, kurios turi didelę naikinamąją galią.

Romano Konono interviu „Naujienų fabrikui“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos nacionalinės gvardijos karys apibūdino situaciją Bachmuto kryptimi:

„Situacija nėra lengva. Iš tikrųjų priešas yra gana stiprus. Jis mokosi ir daug mokosi iš mūsų. Būtent todėl niekam nepatarčiau atskleisti kortų, ypač tiesioginėse transliacijose. Priešas bando toliau naikinti mūsų žemę. Jis naudojasi viskuo, ką turi sandėlyje, ir, deja, jis turi dar daug atsargų. Jie turi daug artilerijos, daug šarvuočių, turi labai didelius mobilizacijos išteklius. Kalbant apie artileriją ir techniką, jie turi seną sovietinę įrangą, bet jos yra daug. Kaip ten bebūtų, tankas yra tankas ir net jei jam yra 70-80 metų, bet jis važiuoja ir šaudo, tada jis kelia potencialią grėsmę“, – sako karys.

 

Jis atkreipė dėmesį į ginklus, kuriais okupantai naikina Bachmutą ir jo apylinkes:

„Dabar rusai dažnai pradėjo naudoti valdomas aviacines bombas. Jos svyruoja nuo 200 iki 500 kg TNT. Kad būtų aišku, 5 aukštų pastatą sugriauna iki 0, lieka tik skylė... Namas su dviem įėjimais tiesiog nustoja egzistuoti. Tai yra baisi jėga. Tai kelia didelę grėsmę“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(22)
(-7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: