Garsus Rusijos tinklaraštininkas grįžo į Maskvą. Skubiai bėga atgal (Video, foto)  ()

Dania Milochin skubiai išskrido į Dubajų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš kelias dienas į Rusijos Federaciją grįžęs garsus Rusijos „TikTok“ tinklaraštininkas Dania Milochin skubiai išskrido į Dubajų, kai pasirodė žinia, kad šį rudenį jis gali būti pašauktas į kariuomenę.

Apie tai rašo „Mash“ „Telegram“ kanalas. Yra žinoma, kad rugsėjo 11 d. 23:18 jis Vnukove perėjo pasų kontrolę ir 0:50 ekonomine klasės reisu išskrido į Emyratus.

Rusijos nepriklausoma daugialypės terpės žiniasklaida „Sota“ savo socialinio „X“ tinklo paskyroje rašo, kad:

Jekaterina Mizulina kreipėsi į Gynybos ministeriją su prašymu pašaukti Daniją Milochiną į kariuomenę.

 

2022 metų pavasarį tinklaraštininkas išskrido iš Rusijos į JAV, o vėliau apsigyveno Dubajuje. Praėjusią savaitę jis grįžo į Rusiją ir savo socialiniuose tinkluose paskelbė kadrus iš Raudonosios aikštės. Saugaus interneto lygos vadovė kreipėsi į Krašto apsaugos ministerijos vadovybę, kad tinklaraštininkas rudeninio projekto metu būtų pašauktas į Rusijos ginkluotųjų pajėgų gretas. Savo kreipimesi Mizulina priminė, kad būdamas užsienyje Milochinas „supykdė daugelį rusų rusofobiškais pareiškimais“. Pareigūnė taip pat pažymėjo, kad tinklaraštininkas neturėjo pagrindo atidėti karo tarnybos ir paskelbė jo asmens bylos fragmentą. Anot Mizulinos, „šis žingsnis prisidės prie patriotinio ugdymo, jaunuolis, laikydamas rankose ginklą, galės įrodyti savo ištikimybę ir atsidavimą Tėvynei“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(15)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: