[ŽT] „Padėtis pablogėjo.“ Rusijos armija pradėjo puolimą  ()

Okupacinė Rusijos Federacijos kariuomenė suaktyvėjo Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donbase suaktyvėjo okupacinė Rusijos Federacijos kariuomenė. Ir vėl rusų kariuomenė šturmuoja Avdijivkos ir Marjinkos kryptimis. Šia informacija rugsėjo 13 dieną per Ukrainos televiziją pasidalijo gynybos viceministrė Hanna Maliar, praneša Dialog.UA.

„Jei kalbėtume apie Rytus, situacija Marjinkoje ir Avdijivkoje pablogėjo. Rusai ten padidino apšaudymų skaičių. Be to, jie pradėjo ten šturmus“, - sakė viceministrė.

Ji patikslino, kad rusai, bandydami žengti į priekį šia kryptimi, šias dvi gyvenvietes praktiškai nušlavė nuo žemės paviršiaus, miestai buvo smarkiai sugriauti. Nepaisant to, Ukrainos gynyba laikosi.

Atkreipkime dėmesį, kad fronto linija Avdijivkos ir Marjinkos apylinkėse tebėra beveik toje pačioje vietoje, kaip ir prieš 9 metus. Ten Ukrainos ginkluotosios pajėgos sukūrė tokią galingą gynybą, kad Rusijos kariai per pastaruosius pusantrų metų per visą plataus masto invaziją nesugebėjo jos įveikti.

 

Rusijos saugumietis ir karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas) anksčiau labai aštriai kritikavo Rusijos Federacijos karinę vadovybę dėl karių siuntimo į beprasmiškus į Avdijivkos ir Marjinkos puolimus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: