[ŽT] „Jie nebešvaisto raketų „šahedams.“ Ukraina turi naują būdą. Kaip numuša Rusijos dronus (Video)  ()

Parodė, kaip naktį virš Odesos srities buvo numušti rusų dronai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadas Nikolajus Oleščiukas atkreipė dėmesį į mobiliųjų grupių, naikinančių dronus sunkiaisiais kulkosvaidžiais ir priešlėktuviniais pabūklais, darbą.

„Jie nešvaisto raketų dronams“, – sakė jis.

Oro pajėgų vadas Nikolajus Oleščiukas parodė filmuotą medžiagą apie mobiliųjų grupių darbą, kurios rugsėjo 13-osios naktį numušė apie 30 priešo atakos dronų danguje virš Odesos regiono. Generolas leitenantas N. Oleščiukas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuoti Rusijos „šahedai“, atakavę Ukrainos uostus prie Dunojaus.

Kaip sakė generolas N. Oleščiukas, su kiekviena ataka mobiliosios grupės veikia vis efektyviau ir racionaliau naudoja amuniciją.

Be to, oro gynybos pajėgos taupo negausias ir brangias valdomas priešlėktuvines raketas, kurios visų pirma skirtos priešo lėktuvams, sraigtasparniams ir sparnuotoms raketoms numušti, o ne bepiločiams orlaiviams naikinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(1)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: