Scholzas drebina Vokietiją. „Jokių derybų. Karas iki paskutinio ruso“ (Video)  ()

„Scholzas aiškiai pasakė, kad derybos įmanomos tik išvedus Rusijos kariuomenę iš Ukrainos teritorijų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Romanas Svitanas įsitikinęs, kad Vokietijos kancleris Olafas Scholzas „įkalė paskutinę vinį į kažkokių derybų su Rusijos Federacija, konflikto įšaldymo ar dar kažko prieš pasiekiant valstybės sieną karstą“.

„Scholzas vienareikšmiškai kalbėjo apie derybas. Tai labai svarbu. Vienas dalykas, pavyzdžiui, tos šalys ir jų vadovai, kurie buvo su mumis nuo pat pradžių: Lenkija, JK... Kitas dalykas yra tokios šalys kaip Vokietija. Scholzas aiškiai pasakė, kad derybos įmanomos tik išvedus Rusijos kariuomenę iš Ukrainos teritorijų. Be to, jis pakartojo tokio paties lygio Jungtinių Amerikos Valstijų pareiškimus“, – pažymi Svitanas.

Ekspertas pabrėžia, kad bet kokią informaciją apie būsimas derybas ar Kyjivo polinkį derėtis skleidžia priešas.

„Mūsų niekas nieko neįtikins. Ir bent jau neketina. Internete sklandanti informacija greičiausiai yra informacinės atakos, kurias perėmė kai kurios žiniasklaidos... Nei kariuomenė, nei visuomenė nesustos, kol nesunaikins paskutinio ruso su ginklu Ukrainos teritorijoje, nedeportuos paskutinio neginkluoto ruso už Ukrainos teritorijos. Apie jokias derybas čia negali būti kalbos. Bet kokios derybos, kai tavo teritorijoje yra priešas, yra kapituliacija. Niekas nekapituliuos.  Dabar tai puikiai supranta ir politinė Ukrainos vadovybė. Net kalbėjimas apie tai gali baigtis gana blogai tiems, kurie kelia šią temą“, - pridūrė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(211)
(10)
(201)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: