„Yra informacijos, kad Kadyrovui labai blogai.“ GUR skelbia, kas nutiko  ()

Remiantis čečėnų diasporos informacija, Ramzanas Kadyrovas keletą dienų buvo komos būsenos, Maskvos gydytojai jam negalėjo padėti. Ukrainos žvalgyba pranešė, kad politiko būklę lėmė paūmėjusios ligos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-16 „Yra informacijos, kad Kadyrovui labai blogai.“ GUR skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo būklė sunki. Apie tai rugsėjo 15 d. komentare „Obozrevatel“ pranešė Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato (GUR) atstovas Andrijus Jusovas.

„Taip, tikrai yra informacijos, kad karo nusikaltėlis Kadyrovas yra sunkios būklės, o buvusios ligos paūmėjo ir sukėlė tokią sunkią būklę“, – sakė jis.

GUR atstovas informavo, kad informacija apie sunkią Čečėnijos lyderio būklę patvirtinama „medicinos ir politikos sluoksniuose“. Anot jo, R. Kadyrovo sveikatos problemų priežastis – ne trauma.

„Jis ilgai sirgo, o mes kalbame apie sistemines sveikatos problemas. Tačiau pastarąsias kelias dienas jis buvo sunkios būklės", – pridūrė Jusovas.

Ar Kadyrovas yra komoje?

„Obozrevatel“ šaltinių iš Čečėnijos diasporos teigimu, Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas jau keletą dienų buvo komos būsenos.

 

„Jis buvo nuskraidintas į Maskvą lėktuvu, tačiau gydytojai negalėjo padėti, po to R. Kadyrovas buvo grąžintas į Čečėniją. Šiuo metu planuojama jį perkelti gydytis į užsienį, greičiausiai į JAE", – pranešė žurnalistai.

Anoniminiai pašnekovai pranešė, kad po nesėkmingo gydymo Maskvoje lyderis buvo grąžintas į Čečėniją. Iš ten planuoja gabenti į užsienį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(8)
(10)

Komentarai ()