„Ten skerdynės. Negailestingai sunaikinome visą Rusijos brigadą...“ Skelbiamas monstriškas mūšis  ()

Ukrainiečių brigados vadas skelbia apie negailestingai sunaikintą Rusijos ginkluotųjų pajėgų brigadą Andrijivkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-17 „Ten skerdynės. Negailestingai sunaikinome visą Rusijos brigadą...“ Skelbiamas monstriškas mūšis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko srities Andrijivkos išvadavimo metu ginkluotosios pajėgos visiškai sunaikino Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 72-ąją brigadą.

Apie tai socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė 3-iosios atskirosios puolimo brigados 2-ojo šturmo bataliono vadas Dmitrijus Kucharčiukas, informuoja „Censor.net“.

„Pats mūšis vietovėje truko dvi dienas, tačiau prieš tai buvo miško juostos. Daug miško juostų, iš kurių beveik nieko neliko, tiesą sakant, kaip ir dabar iš pačios gyvenvietės, kurią priešas agonijoje dengia viskuo, ką turi. Kiekvienas užkariautos ukrainiečių žemės metras, kas vyksta nepaprastų pastangų dėka, pirmiausia mūsų šturmuotojų, kurie eina į priekį, nepaisydami nuolatinės priešo artilerijos, aviacijos ir bepiločių lėktuvų“, - sakė Kucharčiukas.

Jis pabrėžė, kad pagrindinis karų tikslas yra ne užimtos teritorijos, kas „tikrai džiugina sielą, stebint besikeičiančią situaciją diplomatiniame fronte“, o priešo personalo sunaikinimas.

 

„Ir būtent šiame kontekste mes ką tik negailestingai sunaikinome 72-ąją brigadą iš Rusijos. Manevro ir priešo apsupimo metu likviduoti trys bataliono vadai, brigados žvalgybos vadovas, būrys kuopų vadų, karininkų ir kareivių personalo, sunaikintas didžiulis kiekis priešo desantinės technikos“, - sakė Kukharčiukas.

Jis pridūrė, kad per tiesiogines kovas toje pačioje vietovėje antrasis šturmo batalionas neteko keturių kovotojų, kurių vardai visiems laikams bus įrašyti į Ukrainos istorijos vadovėlius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: