„Mano refleksų lygyje užsidegė raudona lemputė!“ Propagandai panika. Ką paskelbė Rusijos generolas (Video)  ()

Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Andrejus Guruliovas skundėsi, kad Rusijos kariuomenė meluoja apie tikrąją fronto padėtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kol diktatorius Vladimiras Putinas kalba apie „užstrigusį“ Ukrainos kontrpuolimą, panika pasiekė aukščiausius Rusijos Federacijos valdžios ešelonus. Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas generolas leitenantas Andrejus Guruliovas, kuris dar neseniai karštai rėmė karą ir kalbėjo apie tai, kaip viskas „eina pagal planą“, staiga pakeitė savo retoriką.

Sergejaus Mardano propagandinės pokalbių laidos eteryje deputatas apkaltino Rusijos kariuomenę meluojant apie tikrąją situaciją fronte. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“kanale „Ukraine 365“.

Mardaną labai sujaudino netikėtas Guruliovo pareiškimas apie kritines Rusijos armijos problemas.

Mano refleksų lygyje užsidegė raudona lemputė! Kas vyksta? Kodėl Guruliovas taip nerimauja? Tai tiesiog jaučiama jo balse! Kur yra melas? Kas yra melas?“ – Guruliovo paklausė propagandistas.

 

Deputatas į tai atsakė sakydamas, kad kariuomenė meluoja apie viską, įskaitant tai, kas šiuo metu vyksta priešakinėse linijose.

Meluojama apie realią mūsų karių padėtį ir būklę ir realius veiksmus. Tai ir yra esmė! Mūsų pranešimai dažnai net fronto linijoje nesutampa su tuo, kas iš tikrųjų vyksta! (...) Kas tai per melas? Tai pirminių duomenų iškraipymas sprendimams priimti! Jei pirminiai duomenys bus neteisingi, sprendimai taip pat bus neteingi“, – skundėsi Putino režimo atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(3)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: