[ŽT] 10 000 kareivių. Metami net 5 desantininkų pulkai. Skelbiami karšti įvykiai  ()

Britų žvalgyba įsitikinusi, kad visi Rusijos Federacijos oro desanto pulkai iki galo nesukomplektuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija Zaporižios kryptimi nepalanki Putino kariuomenei, todėl Rusijos gynybos ministerija stiprina savo kariuomenę perkeldama įsibrovėlių grupes iš vienos krypties į kitą.

Rugsėjo 18 d., JK gynybos ministerijos spaudos tarnyba atkreipė dėmesį į situaciją Orechovo kryptimi.

Gali būti, kad vos už poros kilometrų nuo Robotynės Rusijos gynybos ministerija viename taške sutelkė penkis desanto pulkus iš 7-osios ir 76-osios Rusijos ginkluotųjų pajėgų divizijų. Remiantis RF ginkluotųjų pajėgų doktrina, penkiuose tokiuose pulkuose turėtų būti apie 10 tūkst. žmonių. Tačiau britų žvalgyba įsitikinusi, kad visi Rusijos Federacijos oro desanto pulkai iki galo nesukomplektuoti.

 

Rusijos oro desanto pajėgų vadovybės štabas akivaizdžiai nėra patenkintas savo karių padėtimi. Beveik viso laikotarpio kare prieš Ukrainą metu Rusijos gynybos ministerija bandė atgaivinti savo elitinę oro desanto kariuomenę. Rusijos gynybos ministerijos doktrinoje jie visada vaidino svarbų vaidmenį bet kokių puolimo operacijų metu. Tačiau pastaruoju metu Rusijos gynybos ministerijoje oro desanto kariai vis dažniau naudojami kaip įprasti pėstininkai, nes trūksta rezervų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(4)
(38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: