Naujas biznis. 5 kartus teistas „vagnerietis“ pradeda „Taxi Wagner“ kampaniją (Foto)  ()

Kol kas jis turi tik vieną automobilį, bet jis sako, kad verslas yra geras ir planuoja plėstis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepriklausomas karo istorijos autorius ir tyrinėtojas savo socialinio „X“ tinklo @ChrisO_wiki paskyroje skelbia apie „vagneriečio“ pradėtą biznį.

Buvęs nuteistasis ir „vagnerietis“ pradėjo savo „Taxi Wagner“ kampaniją Rusijos Novosibirsko srityje. Valerijus Bogdanovas sako, kad daro „kilnų tikslą vietos gyventojams“.

Bogdanovas pradėjo savo „biznį“, įsteigdamas taksi firmą „Taxi Wagner“ Bolotnoje mieste, esančiame apie 128 km į šiaurės rytus nuo Sibiro miesto Novosibirsko. Kol kas jis turi tik vieną automobilį, bet jis sako, kad verslas yra geras ir planuoja plėstis.

Bogdanovas yra penkis kartus teistas už vagystes ir plėšimus, kalėjo už narkotikų laikymą, kai jį užverbavo „Wagner“. Šešių mėnesių kontraktą jis baigė 2023 metų gegužę ir buvo apdovanotas medaliais „Už drąsą“ ir „Wagner“ „Juoduoju kryžiumi“.

Grįžęs namo, jis nusprendė įkurti savo taksi firmą, naudodamasis nuosavu automobiliu. Bogdanovas pasakoja: „Internete mačiau, kad žmonės mieste skundžiasi taksi darbu. Mašinų neužtenka, užsisako ir niekas neatvažiuoja, arba atsisako vežti, nes toli.“

„Pas mane viskas kitaip, žmonės džiaugiasi, kad automobilis visada atvažiuoja be problemų. Pamažu vystau, plėsiuos.“ Jis teigia, kad planuoja pasamdyti daugiau vairuotojų, kad patenkintų žmonių poreikius.

 

„Apmąsčiau gyvenimą ir supratau, kad jį reikia gyventi oriai ir jokiu būdu nesišvaistyti, – sako Bogdanovas. – Grįžęs nusprendžiau padaryti kilnų tikslą vietos gyventojams.“

„Žmonės, apskritai, yra patenkinti, daugelis net noriai laukia, kol aš juos vešiu. Nepaisant to, kad Bolotnoje yra ir kitų taksi, keleiviai renkasi mane.“

Neseniai buvo pranešta, kad buvę „vagneriečiai“ susiduria su sunkumais ieškant darbo, nes daugelis įsitvirtinusių verslų jų neįdarbina. Daugelis jų turi dirbti palyginti mažai apmokamus darbus, pavyzdžiui, vairuoti taksi.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(8)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: