Sensacingas video iš Maskvos ligoninės. Nufilmuotas Kadyrovas. Kas nutiko (Video)  ()

Filmuotoje medžiagoje iš ligoninės palatos Čečėnijos vadovas kalbasi su pacientu. Vaizdo įrašo antraštėje teigiama, kad tai Kadyrovo dėdė, šiuo metu besigydantis Maskvoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-20 Sensacingas video iš Maskvos ligoninės. Nufilmuotas Kadyrovas. Kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečiadienį, rugsėjo 20 d., viename iš Čečėnijos Respublikos vadovo Ramzano Kadyrovo „Telegram“ kanalų pasirodė naujas vaizdo įrašas, tariamai paneigiantis gandus apie jo ligą ir mirtį. Kadyrovas tariamai lankėsi Maskvos centrinėje ligoninėje aplankyti savo dėdės Mahomedo Abdulhamidovičiaus, kuris ten gydomas, rašoma pranešime.

„Bičiuliai, šiomis dienomis mūsų šeima labai nerimavo dėl brangaus dėdės Mahomedo Abdulhamidovičiaus Kadyrovo. Pagarba Visagaliui, jis jau sveiksta. Per komandiruotę į Maskvą, pirmai progai pasitaikius, apsilankiau ligoninėje, kur jį radau geros nuotaikos“, – sakoma vaizdo įrašo antraštėje.

 

Filmuotoje medžiagoje iš ligoninės palatos R. Kadyrovas čečėniškai kalbasi su lovoje gulinčiu vyru. Tada gydytojas rusiškai informuoja Čečėnijos vadovą, kad ligonį teks gydyti dar kelias savaites. Po to tolesnis pokalbis tarp ligoninės palatoje esančių asmenų vėl vyksta čečėnų kalba.

Taip pat pakomentuosiu gandus apie mano sveikatos būklę. Ačiū Dievui, aš gyvas ir sveikas, ir visiškai nesuprantu, kodėl net mano ligos atveju turi kilti šurmulys?“, - rašo Kadyrovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(32)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()