Lemiami mėnesiai. Kontrpuolimas nuspręs pasaulio vystymosi kryptį  ()

Žurnalistų teigimu, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tikriausiai tikisi žiemą sustiprinti savo pozicijas. Rusijos valstybinėje televizijoje karas su Ukraina yra egzistencinis karas prieš visą NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas yra svarbiausias Europos saugumo momentas nuo Berlyno sienos griuvimo ar net nuo 1945 m. Apie tai rašo CNN.

Žurnalistų teigimu, artimiausių dviejų mėnesių rezultatas gali nulemti Vakarų vystymosi kryptį. Taip, Rusija turi susilpnėti, kitaip ateinantį dešimtmetį Europos šalių saugumui iškils grėsmė.

Leidinys rašo, kad Europa išreiškia solidarumą pasirengusi toliau remti Ukrainą. Tačiau jos paramos lygis gali susilpnėti, jei valstybės pirmosios nuspręs, kad pagalba Kijevui yra per brangi.

Straipsnyje rašoma, kad kai kurie JAV Respublikonų partijos nariai jau išreiškia abejones dėl JAV prezidento Joe Bideno sprendimų teikti pagalbą Ukrainai. Dabartinis kandidatas į 2024 m. prezidento postą Donaldas Trumpas mano, kad gali užbaigti karą per 24 valandas, galbūt Ukrainos teritorijų perleidimo Rusijai sąskaita.

 

Pranešama, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas tikisi, kad žiemą sustiprins savo pozicijas. Rusijos valstybinėje televizijoje karas su Ukraina yra egzistencinis karas prieš visą NATO. Tačiau pačioje NATO tai keliama kaip galimybė smogti Rusijai ilgalaikiu smūgiu ir kažkieno jėgomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(1)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: