„Ar suprantate, kaip elgiasi rusai? Turime bombarduoti Rusiją“  ()

Siūloma Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms kariauti „rusų ginklais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupantai be paliovos smūgiuoja ir ne tik į Ukrainos karinius objektus, priminė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Denisas Jaroslavskis. Tada jis emocingai paaiškino, kad Ukrainai svarbu „pasimokyti iš priešo patirties“, pasitelkiant sąjungininkų paramą, ir pradėti bombarduoti bepiločių lėktuvų ir raketų paleidimo vietas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys įsitikinęs, kad dabar yra pats tinkamiausias momentas Vakarams leisti Ukrainai naudoti tolimojo nuotolio amuniciją prieš Rusijos karinius objektus net jų teritorijoje.

Apie tai, kas gali pakeisti karo eigą ir paspartinti Ukrainos pergalę, Denisas Jaroslavskis kalbėjo vaizdo įraše socialiniame tinkle „Facebook“.

Ukrainos kariškis išreiškė savo nuomonę, kuo konkrečiai Vakarai dabar gali padėti Ukrainai: „Mums reikia gauti maksimalų leidimą iš mūsų Vakarų partnerių, kurie mums dovanoja ginklus, ypač tolimojo nuotolio ginklus, naudoti šiuos ginklus tose vietose, iš kurių į Ukrainos teritoriją paleidžiamos raketos iš Rusijos Federacijos teritorijos. Būtent tokio politinio sprendimo mums dabar reikia.“

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinio vadas pateikė pavyzdį, kaip veikia priešas ir kodėl Ukrainai prasminga elgtis taip pat: „Ar suprantate, kaip elgiasi rusai? Jie paėmė dronus „Shahed“, perdažė juos markeriu ir pavadino „Geranium-2“, ir skraido. Jiems nusispjaut, kas jiems sakoma, o mes prašome leidimo, nors suprantame, kad būtent iš Rusijos Federacijos teritorijos smogiama mūsų taikiems miestams. Turėtume gauti šį moralinį ir politinį leidimą ir naudoti šias raketas ten, kur mūsų karinė vadovybė mano esant reikalinga.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: