[ŽT] „Tokios atakos dar nebuvo. „Pantsir“ nebeveikia, Su-24M ir Su-30 nepakilo.“ Krymui smogė rekordinė dronų armada (Video)  ()

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad rugsėjo 21 d. naktį okupuotą Krymą atakavo smogiamieji dronai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-22 [ŽT] „Tokios atakos dar nebuvo. „Pantsir“ nebeveikia, Su-24M ir Su-30 nepakilo.“ Krymui smogė rekordinė dronų armada (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija pripažino, kad tai masiškiausia dronų ataka prieš Krymą nuo 2022 m. vasario 24 d. Esą priešlėktuvinė gynyba „gerai“ suveikė, sunaikindama visus dronus.

Kaip rašo okupuoto pusiasalio gyventojai, Eupatorijos, Sakų, Balaklavos, Džankojaus ir netoli karinio aerodromo Novofedorivkos rajone girdėjosi stiprūs sprogimai, informuoja kanalas „Ukraina 365“.

Socialiniuose tinkluose rašo, kad esą pagrindinis smūgis teko būtent Novofedorivkos aerodromui. Vietos gyventojai pranešė apie oro gynybos raketinės sistemos „Osa“ ir priešlėktuvinės gynybos sistemos „Pantsir-S2“ darbą. Tačiau esą po vieno iš smūgių „Pantsir“ nebeveikė. Šiame aerodrome bazuojasi kariniai orlaiviai „Su-24M“ ir „Su-30“. Vietos gyventojai praneša, kad jie nepakilo į orą.

 

Priešlėktuvinė gynyba suveikė ir prie Belbeko aerodromo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(119)
(13)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: