[ŽT] „Fu, Danilko, kam tau to reikia?“ Skandalas Ukrainoje (Foto)  (4)

Ukrainiečių atlikėjas Andrijus Danilko buvo „pagautas“ su šou vedėju Rustamu Solncevu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečių atlikėjas Andrijus Danilko neseniai išskrido į JAV, kur turėjo surengti keletą koncertų skirtinguose miestuose. Ten jis susitiko su šou vedėju Rustamu Solncevu, geriau žinomu kaip Rusijos laidos „Dom-2“ dalyviu.

Tinklaraštininkas Oleksij Golobuckij atkreipė į tai dėmesį. Savo „Facebook“ puslapyje jis rašė, kad Solncevas išpopuliarėjo dėl „skandalų, muštynių ir mėtymo purvais į visus, su kuriais dirbo“.

Fu, Danilko, kam tau to reikia? Kodėl mums to reikia? Ar JAV nėra su kuo daugiau susitikti, kad būtų galima įrašyti vaizdo įrašus? Amerikoje yra tinkama Ukrainos žiniasklaida ir tinkami Ukrainos tinklaraštininkai. Kodėl su jais nesusitikus? “,  - rašė Golobuckij.

Anot Golobuckij, tai ne pirmas toks atvejis su Danilko: „Ukrainoje jis uoliai kuria sau patriotinį įvaizdį, o užsienyje jį traukia „gerieji rusai“. Vasario mėnesį koncerte Ispanijoje Danilko į sceną atsitempė rusų alkoholiką ir psichinį ligonį, aktorių Paniną, kad viešai jį apkabintų ir pabučiuotų“.

Be to, jis aiškinosi, kaip karinio amžiaus vyras Andrijus Danilko taip dažnai keliauja į užsienį, kodėl jis neskelbia ataskaitų apie labdaros koncertuose surinktas lėšas ir kodėl atlikėjas koncertuoja korporatyviniuose renginiuose, skirtuose Rusijos oligarchų žmonoms, pavyzdžiui, per tinklaraštininkės iš Rusijos Federacijos Veronikos Belocerkovskajos gimtadienį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(24)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: