To dar nematėte! Pikčiausias AH-64 „Apache“ pasaulyje (Foto, Video)  ()

Mažiausiai du iš 29 atakos sraigtasparnių buvo užmaskuoti kaip tigrinis ryklys su sunaikintu tanku nasruose ir akimi su valdymo sąsaja, kurią gali matyti pats sraigtasparnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Atakos sraigtasparnis AH-64 „Apache“ pats savaime atrodo gana grėsmingai, tačiau taivanietiškas kamufliažas įvaizdžiui suteikia dar daugiau grėsmės. Apie tai praneša „The War Zone“.

Taivano oro pajėgos turi mažiausiai du sraigtasparnius, kurie atrodo labai grėsmingai. Vienas iš sraigtasparnių turi šaukinį Ugly. Sraigtasparniai nudažyti tigrinio ryklio kamufliažu, ant nosies nupiešti siaubingi dantys ir ugningos akys. Kairėje pusėje dantyse matosi tankas, kurį sugniaužę nasrai. Ant jo taip pat yra pasidavimo vėliava.

Kamufliažas yra toks išsamus, kad vienoje iš akių yra apytikslis sąsajos kontūras, kurį mato pilotas. Neatmetama galimybė, kad Taivano sraigtasparniai taip ruošėsi pasirodyti atvirame renginyje Hsinshe oro bazėje vakarinėje salos pakrantėje.

 

 

Renginyje vyks dinamiški parodomieji parašiutininkų, naikintuvų ir sraigtasparnių pasirodymai. Tikėtina, kad abu AH-64E pasirodys kartu, todėl Taivane gali pasirodyti demonstracinė komanda.

Iš viso Taivane eksploatuojami 29 AH-64E sraigtasparniai. Jie optimizuoti prieštankinėms misijoms su ir ginkluoti „Hellfire“ raketomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(2)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()