Ždanovas skelbia, kad žlugo jo prognozė. „Aš tuo netikėjau... Karas neišvengiamas“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-09-26 22:12
- Pučia miglą visi. Niekas netikėjo, bet kai rusai užpuolė, iš karto patyrė žvėrišką pasipriešinimą su vakarietiška ginkluote; - Ten jau senai viskas buvo žinoma (nenustebčiau jeigu JAV dėl to išvedė karius iš Afganistano, kad nereiktų kovoti dviem rontais) ir slapta tam ruošėsi; - O rusų žvalgybai arba buvo pochui arba jie srėbė Putino siunčiamus armijos pinigus ir tylėjo, nes iki paskutinio momento tikėjo jog karo nebus; Partizaninis karas buvo puikiai organizuotas ir aš netikiu jog viskas vyko ekspromtu; - Jauk ai Rusija įsiveržė į Gruziją buvo aišku kur eina Putinas: jis ketina suvienyti visus posovietinius regionus juos paimant savo kontrolėn.
Benediktas 2023-09-26 22:56
Iš karto dėjo pasipriešinimą vakarietiška ginkluote? Kokią? Nebent stingeriais, kuriuos Lietuva perdave dvi savaites pries karą. Kaip is karto pasipriesino, kai kokius 1/6 Ukrainos leido užimti per savaite be didesnio pasipriesinimo? Kas per briedus rašai.
vanduo4 2023-09-27 10:01
Pasidomėk pirma prieš panikuodamas. Nuo pat pradžių Ukraina turėjo Jevelin, NLaw, masė dronų, nulaužtas rusų karinis ryšys kad net generolai vengė juo naudotis, o mobilu ryšį atsekė ir sėkmingai naikino generolus. Žvalgyba, navigacija - čia gal Ukrainos technologija? Bairaktar - turku stebuklas. Gal ukraina per savaite išmoko tuo naudotis. Nuo pat karo pradžios Ukraina turėjo viską, kas reikalinga partizaniniam karui, atsitraukė organizuotai, naikino iš anksto užminuotustiltus. Kaip apgynė Kijevo oro uosta nuo rusų SPEC. NAZO? Gal irgi ekspromptu? Tik Ždanovas galimai apie tai nieko nežinojo, nes tai buvo slapta, kad rusų žvalgyba nežinotų, va todėl gynyba ir buvo sėkminga. Ukrainoje viskas pirma padaroma, o kai tai pasiseka, išlenda į viešumą. Taip kad susirink savo minusus arba aš tau irgi uždėsiu.
Benediktas 2023-09-27 10:07
Kol nepateiksi įrodymų dėl "Jevelin, NLaw, masė dronų", būsi balabolas. Bairaktar turėjo, bet čia ne jokia paslaptis ir su NATO instruktoriais mokėsi atremti Rusijos agresiją. Karas su Rusija juk vyksta nuo 2014 m.
vanduo4 2023-09-27 10:10
1/6 teritorijos leido užimti, nes tai buvo plano dalis - ištempti rusu tiekimo linijas, kad butu lengviau sunaikinti. Net technologijose buvo straipsnis, kokį gudru plana sugalvojo Zalužnas. Tau trūksta informacijos žmogau. Domėkis labiau prieš skelbdamas propagandą. Dabartinis Ukrainos tikslas ne išvyti rusus, o kuo daugiau sunaikinti jos armijos, nes Ukraina tai tik pirmas etapas. Rusija pradėjo savo egzistavimo pabaigą.
Benediktas 2023-09-27 10:11
Kol nepateiksi įrodymų dėl "Jevelin, NLaw, masė dronų", būsi balabolas.
kestutisz 2023-09-27 10:19
Yra Maikl Naki išverstas į rusų k, bet šiaip originalus geras straipsnis su chronologija yra https://www.washingtonpost.com/national ... -survival/ Yra labai daug momentų - ir sėkmės iš vienos pusės, ir debilizmų iš kitos (na ten važiavimas su paradine uniforma ir pan). Na ir tai, kad karas jau vyko 8 metus, dronus labai gerai buvo įvaldę savanoriai, viskas tiražuojama (net čia LT spausdinama ir vežama ten) dar dizainint nuo 2014'tųjų. Žvalgyba dirbo taip pat jų pačių. Tad taip, absoliučiai tikiu kad viskas ką pasiekė tai pačių ukrainiečių nuopelnas, taip su pagalba, bet tik su pagalba, ne kaip pagrindas.
Benediktas 2023-09-27 10:46
Žinau aš chronologiją. Man reikia įrodymų teiginiui: Plataus masto karo pradžia yra vasario 24 d., 2022 m.
vanduo4 2023-09-27 11:00
Tau reikia psichiatro, o ne įrodymų. Gal tau datas pateikti, kontraktus? Nėra tokiu duomenu arba jie slapti. Karas vyko jau 8 metus, iki to laiko buvo išbandyta daugkas. Dronai jau senai skraidė, o prasidėjus invazijai, staiga iš kažkur atsirado Jevelin, NLaw, Byraktar ir dar neaišku kas. Geriau sakyk kad neturi informacijos ir netrukdyk kitiems.
Benediktas 2023-09-27 11:21
Dar vienas siūlytojas pasieškot pačiam info į tavo teiginius. Tame ir esmė, kad niekur nerasi info, kad jau vasario 24 d. Ukrainoje buvo Javelin ir NLAW, nes jų nebuvo. O jei rašai, kaip tiesą be įrodymų, ir nesugebi pateikti įrodymų, tai rašiau, ką tai reiškia. Nereikia man kontraktų. Bet kokie kiti įrodymai irgi tinka, jei jie pririšti prie datos ir yra įtikinami. Tekstiniai, video iš patikimų šaltinių.
cave_dweller 2023-09-28 09:06
PS Nebūk "balabolas" mažiau reikia cypti, kad pateiktų įrodymus, ar neįgalus savarankiškai info susirankioti? Info netrūksta ta tema, tik atsimerkus ieškoti reikia.
Magnus 2023-09-28 10:54
Gal gali paaiškinti kaip tu supranti "Patikimus šaltinius" ?
Benediktas 2023-09-28 17:42
Ok, aš balabolas. Atsiprašau, vanduo4. Buvau įsitikinęs, kad nei vieno Javelin, nebuvo bent kokie du mėnesiai prieš karą. Pasirodo kažkiek buvo. Bet Nlaw tai tikrai vėliau tik perdavė. Atsimenat karo pradžią, kaip vangiai visi kažką perdavinėjo?
Benediktas 2023-09-28 17:45
Jei tekstas, tai Vakarų media ir ne geltoni puslapiai ir ne kažkokio noname eksperto, atsiradusio iš niekur. Jei tekstas, tai žinoma, kad ne iš Rusijos blogerių telegram kanalų ir ne vz.ru. Jei video - tai gali būti iš bet kur, bet patvirtintas daugelio ekspertų.
donatasv 2023-09-29 03:48
Bayraktarų man rodos buvo pripirkta apie 70 tampė Ukraina per šventę visiem demonstruodami jei gerai pamenu.