„Ten yra 40% visos žmonijos materialinių išteklių.“ Sibiro košmaras. Ko mirtinai bijo JAV

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Andraika 2023-09-27 01:40
Toks pakalbėjimas apie absoliutų nieką
cave_dweller 2023-09-27 09:35
Tiek JAV, tiek vakarų Europos galvose geopolitiniu požiūriu Rusija yra nedaloma, iš ten toks vangus ir dozuotas Ukrainos rėmimas modernia karine įranga. Visais būdais (bet neprarandant veido) bandoma kiek įmanoma bent jau atitolinti Rusijos žlugimą ir subyrėjimą. Reikia tiek Ukrainai padėti (kaip teisiajai pusei), tiek Rusijos sužlugdyti nenori. Remia tiek, kad Ukraina nepralaimėtų, bet ir tiek, kad greitai Rusijai į skudurus neduotų. Vienu žodžiu kažkaip laviruoja. Reikia suprasti, kad iš mūsų požiūrio taško tai atrodo vienaip, iš "vakariečių" kitaip. Mums vienos egzistencinės grėsmės, jiems kitos. Nereikia tikėtis, kad visas "laisvasis" pasaulis mąsto vienodai. Tad šio žmogelio pamąstymai visiškai atitinka esamas geopolitines realijas.
immortallt 2023-09-27 13:00
Koks skirtumas greitai ar lėtai maskoliai žlugs dėl subyrėjimo? Byrės jie vis tiek. Svarbu branduolinį ginklą surinkti. Maskoliai senai yra kinų vasalai. Pralaimės ar ne, ims jie iš jų teritorijos ką nori.
HardAxe 2023-09-27 15:25
neagli užimti teritorijos, tada užsikrėsi korupcija. Vasalo-šeimininko santykis su rusijos žemėm yra praktiškiausias.
immortallt 2023-09-27 16:57
Tai kad jau dabar vyksta, kaip Erlickas senai senai rašė, kiniečių migracija mažomis grupelėmis po 3 milijonus į techniškai maskolių žemes. Pramonė ir verslas - didžioji dalis kiniečiai.