Neįtikėtina. Skelbiama Peskovo reakcija į Kadyrovo sūnaus poelgį (Foto)  ()

Žurnalistai kreipėsi į spaudos sekretorių Dmitrijų Peskovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „Vremeni na raskačku niet“ skelbia Peskovo reakciją į Žuravelio sumušimą.

Rugsėjo 26 d. žurnalistai kreipėsi į spaudos sekretorių Dmitrijų Peskovą ir uždavė jam klausimą apie Nikitos Žuravelio, kuris buvo suimtas Volgograde, sumušimą. Jį sumušė (kaip paaiškėjo) Kadyrovo sūnus.

Peskovas pasakė nekomentuosiantis. Nors turėjo tai padaryti, nes... Prezidentas, kurio vardu jis kalba, yra žmogaus teisių garantas pagal Konstituciją.

Tačiau žurnalistai nesustojo ir spaudos sekretoriaus paklausė, kodėl jis nekomentuos. Peskovas bejėgiškai (ir įžūliai) atsakė: „Nenoriu“. Jis, matyt, pamiršo, kad dirba valstybės tarnyboje, o „noriu to ar nenoriu“ tinka tik asmeniniam gyvenimui.

Taip Peskovas pripažino visos sistemos, kurią sukūrė jo viršininkas, pralaimėjimą. Jei net jis, miglos pūtimo į akis meistras, neturi ką pasakyti – galima tik numanyti, koks tai beviltiškas atvejis.

Įsivaizduokite, jei Peskovo sūnų kas būtų taip sumušęs prieš kamerą, ar spaudos sekretorius rastų ką nors pasakyti? O ar būtų buvusi kokia griežta kuklios Moskalkovos reakcija?

 

Ramzanas Kadyrovas neseniai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame jo nepilnametis sūnus Adomas muša Nikitą Žuravelį, kuris buvo suimtas Rusijos Federacijoje dėl kaltinimų Korano deginimu. Po vaizdo įrašu Kadyrovas rašo, kad „didžiuojasi Adomo veiksmais“ ir „gerbia jo pasirinkimą“.

Kadyrovo teigimu, jo sūnus visada išsiskyrė noru augti ne tarp bendraamžių, o tarp vyresniųjų. Tariamai dėl to jis „ugdo suaugusiųjų garbės, orumo ir savo religijos gynimo idealus“. Kadyrovas auką Žuravelį pavadino Ukrainos specialiųjų tarnybų bendrininku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(20)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: