Liepsnoja Ukrainos karinė oro bazė. Kas nutiko (Video)  ()

Rusija sunaikino ukrainiečių „Mig-29“ ir apgadino „Il-76“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

OSINT analitikas soc. tinkle „X“ praneša, kad Rusija sudaužė Ukrainos karo lėktuvus.

„Praėjusią naktį rusai pradėjo bepiločių orlaivių ataką prieš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Kulbakino oro bazę Mykolajive, Ukrainoje, greičiausiai naudodami iranietiškus „Shahed 136“ arba „Lancet“ bepiločius orlaivius, kurie buvo paleisti atitinkamai iš okupuoto Krymo arba Chersono. Dėl šio smūgio vienas „Mig-29“ buvo sunaikintas ir vienas „Il-76“ buvo apgadintas.

Praėjusią savaitę rusų paskelbtame vaizdo įraše buvo pastebėtas kitas, o gal ir tas pats „Mig-29“, apgadintas „Lancet“ drono. Šių orlaivių dislokavimas šioje bazėje yra gana nesenas įvykis. Galima tik spėlioti, kodėl jie buvo dislokuoti taip arti fronto.

Žemiau esantį vaizdo įrašą nufilmavo Rusijos žvalgybinis bepilotis orlaivis „Orlan-10“, kuris dėl kažkokios nežinomos priežasties netrukdomas skrido virš aerodromo, atlikdamas žalos įvertinimą po smūgio“, – rašo OSINT analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(69)
(-52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: