[ŽT] Rusijoje skelbiama, kad bus naujas karas (Video)  ()

Kremliaus propagandistas Sergejus Mardanas pripažino, kad Kremlius meluoja apie tikruosius agresijos prieš Ukrainą tikslus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienintelis Rusijos ginkluotųjų pajėgų invazijos į Ukrainą tikslas – užgrobti teritorijas. Ir Maskva neketina apsiriboti tik Ukraina, teigia Rusijos kraštutinių dešiniųjų propagandistas Sergejus Mardanas.

Jis paskelbė ugningą pareiškimą rugsėjo 30-osios proga. Rusijai tai - nauja šventė, nes tuomet Putinas paskelbė apie Ukrainos teritorijų aneksiją. Reikia priminti, kad Zaporižios, Chersono, Donecko ir Luhansko aneksiją pripažino tik Sirija ir Šiaurės Korėja - net Lukašenkos Baltarusija jos nepripažino. Mardanas taip susijaudino šios naujos „šventės“ proga, kad ėmė grasinti kitoms šalims.

Jūs suprantate, kad sąrašas nėra baigtas. Ir visi supranta, kad sąrašas dar nebaigtas! Ir tai, kad Rusija dar nenusprendė suformuluoti, ką tai iš tikrųjų reiškia ir kodėl tai daroma, tik pablogina situaciją... Taip, žinoma, tai yra 1991 metų rezultatų peržiūra, kad ir kaip tai pavadinsi. Ar „denacifikacija“ ar „demilitarizacija“ - kaip norite galite tai pavadinti. Bet prasmė visiems aiški... Ką jie [Vakarų politikai – red.] vadina Sovietų Sąjungos atkūrimu (...) mums skamba paprastai... Kokia Sovietų Sąjunga? Pabuskit! Mūsų šalyje, be Sovietų Sąjungos, dar galima atsukti 800 metų atgal. Ir tai nepadės jaustis geriau ar blogiau, kai suprasite, kad kalbame apie Rusijos valstybės, Rusijos imperijos atkūrimą! Apie tai ir yra rugsėjo 30-osios „šventė“, – sakė Mardanas.

(5)
(39)
(-34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: