Rusijoje artėja rinkimai. „Vovikai, nagi, nešdinkis iš Kremliaus, aš noriu sėdėti tavo vietoje“ (Video)  ()

Ar gali būti gyvas Prigožinas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu su leidinio GORDON įkūrėju Dmitrijumi Gordonu, Prancūzijoje gyvenantis buvęs sovietų žvalgybos pareigūnas ir rašytojas Sergejus Žirnovas atsakė į klausimą, ar gali būti gyvas Rusijos grupuotės „Wagner“ įkūrėjas  Jevgenijus Prigožinas, tariamai žuvęs Rusijos Federacijoje.

„Labai norėčiau, kad jis būtų gyvas. [...] Prisiminkite [filmą] „Deimantinė ranka“, kai ateina Nonna Mordiukova ir jai Semionas Semenovičius paduoda dėžutę: „Tai dovana tau, paspausk mygtuką“. Ji paspaudžia mygtuką, ir iššoka velniukas. Labai norėčiau pamatyti tai, kad Prigožinas kitų metų kovą, kai bus rinkimai, va taip va– ​​op! - iš kažkur išnirtų ir pasakytų [Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui]: „Vovikai, nagi, nešdinkis iš Kremliaus, aš noriu sėdėti tavo vietoje“, – sakė Žirnovas.

Jis taip pat pažymėjo, kad jei tai buvo paties Prigožino operacija, skirta suklastoti jo mirtį, jis jau niekada nepasirodys.

 

„Jei žmonės dingsta, tai ne tam, kad vėliau atsirastų. Beje, tokioms slaptųjų tarnybų operacijoms, kai norima žmogų „nugramzdinti į užmarštį“ reikia ilgai ruoštis ir suprasti, kad, nutraukus kelius su visu savo ankstesniu gyvenimu, tu niekada negalėsi grįžti, kad ir kaip norėtum, kad ir kokia nostalgija tave kankintų“, – aiškino Žirnovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(5)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: