Propaganda pati paskelbė, kodėl Rusijos kariuomenė silpna  ()

Per daugiau nei pusantrų metų trunkantį karą Rusija nepasiekė savo tikslų. Dabar Ukrainos gynėjai vykdo kontrpuolimą, naikindami įsibrovėlius ir jų techniką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Economist“ rašo, kad Rusijos kariuomenė silpsta ir gali neatlaikyti varginančio karo. Rusų propaganistai nesupranta, iš kur tokios išvados.

„Kodėl jie nusprendė, kad mūsų ginkluotosios pajėgos yra silpnos?“,  retoriškai klausė Vladimiras Solovjovas. Tačiau tas klausimas retoriniu buvo neilgai - vienas iš jo laidos svečių turi atsakymą.

„Mane stebina, kaip atkakliai jie rašo, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos pademonstravo nekompetenciją ir nesugebėjo pasiekti savo tikslų, kai tai buvo įmanoma padaryti pirmąjį karo mėnesį. Arba buvo klaidingi vadovybės skaičiavimai, arba neužteko jėgų - jie nieko negalėjo pasiekti. Jie gėdingai paliko Kyjivą, Charkivą, dešinįjį Dnipro krantą“, – sakė vienas iš susirinkusių.

 

Ir taip patys propagandistai atsakė į klausimą, kodėl analitikai Rusijos kariuomenę laiko silpna - Rusija nepasiekia savo tikslų. Rusija ciniškai karą prieš Ukrainą vadino „specialiąja karine operacija“, tačiau operacijos visada turi savo tikslus ir uždavinius. Rusija tiesiog nieko negali pasiekti. Tie, kurie sako, kad ukrainiečiai per lėtai puola, pamiršta, kad vien tai, kad Rusija traukiasi, yra didelis pasiekimas. 

(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: