Kviečiami samdomi žudikai. Prasideda visiška beprotybė (Video)  ()

Rusijos propagandistas tiesioginės transliacijos metu ragino nužudyti opozicijos atstovus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose kilo skandalas dėl Rusijos propagandisto Sergejaus Mardano pareiškimo, kuriame jis tiesioginėje transliacijoje ragina surengti užsakomąsias buvusio pasaulio šachmatų čempiono, opozicijos politiko Gario Kasparovo ir žurnalisto Jevgenijaus Kiseliovo žudynes.

Be to, autorinės laidos „Solovjov. Laif“ (rus. „Соловьев. Лайф“) kanalo eteryje jis pareiškė, kad redakcija yra pasirengusi bendromis jėgomis rinkti pinigus užsakytai žmogžudystei organizuoti ir sumokėti už samdomo žudiko paslaugas. Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Ukraina 365“ „Telegram“ kanalas.

„Mes galėtume palaikyti čia „Solovjov. Laif“, atidarytume sąskaitą, rinkim pinigus Levo Ponomariovo sunaikinimui. Kiek reikia? 10, 20, 50 tūkstančių dolerių? Galvoju, surinktume per 3 dienas tokiam geram reikalui. Ir atsirastų koks tinkamas chocholas, kuris galėtų užsidirbti pinigėlių. O kodėl ne? Ir ko ne taikinys Jevgenijus Kiseliovas? Tą Gario Kasparovo deklaraciją palaiko. Garis Kasparovas laisvai važinėjasi po visą pasaulį, jokios apsaugos greičiausiai jis neturi. Atvirai važiuoja į JAV, parke vaikšto, į Baltijos šalis važiuoja. Kur čia problema?“ – pareiškė S. Mardanas.

 

Rusijos propagandisto pareiškimai sukėlė skandalą socialiniuose tinkluose: anksčiau Rusijos propaganda nesileido į tiesioginius raginimus likviduoti opozicijos žurnalistus ir politikus. Faktiškai Mardanas ragina žudyti savo kolegas rusų žurnalistus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(34)
(-29)

Komentarai ()