„Bus karas prieš Baltijos šalis. Iki 2028 m.“ Zelenskis skelbia grėsmingą žvalgybos informaciją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-10-06 20:42
Molotovo–Ribentropo paktas tau puikus pavyzdys.
Benediktas 2023-10-06 20:54
Vokiečiai jo metu sutarė pasidalinti Lenkiją. Vokiečiai užpuolė iš Vakarų, rusai iš rytų. Šiuo atveju nieko panašaus nevyksta. Vakarai - kaip tik palaiko Ukrainą ir nori išsaugoti Ukrainos valstybę ir suteikti jai galimybę grįžtį prie atministracinių sienų, kad šis principas nebūtų pažeistas ir agresorius būtų nubaustas. Vakarai dengia Ukrainą, bet tam kad neaskaluoti situacijos, žinoma, savo kanalais pilnai tikiu kad bendrauja, kad karas būtų valdomas. Todėl Molotovo–Ribentropo paktas pavyzdys nei į tvorą, nei į mietą.
donatasv 2023-10-06 21:00
Kai suvoksi ką tau bando pasakyt tada suprasi ir tvorą ir mietą. Kol nėra susitarimo, tol rusija nato neatakuos, nes tai bus mirties nuosprendis. Rusija turi būt užtikrinta, kad nato vienybės nebus ir tik tada eis šiuo keliu.
Benediktas 2023-10-06 21:11
Trumpas per 4 metus pasistengs, kad jos būtų kuo mažiau. Aš ir nesakiau, kad 100 Rusija puls Baltijos valstybes bet kokiu atveju. Būten jei pavyks Trumpui su savo MAGA suskaldyti vakarus, nutraukti paramą Ukainai, mes tinkamai nereguosime ir t.t., tik tada Rusija gali eiti į tokią avnatiūrą. Rusijos tikslas nėra Nugalėti NATO, Rusijos tikslas NATO suskaidyti, jei ji neisims įgyvendinti savo statuto įsipareigijimų. Ir antras faktorius - tiesiog nubausti pribaltus, turbūt nepatinkam mes jiems, jei mus sugriaus, tada atotrukis tarp pragyvenimo lygio susilygins, o gal net neliks NATO - sugrius. Niekas nežino, ką Trumpas pridirbs, jis moka.
donatasv 2023-10-06 21:26
MAGA labiau su ekonomika, o ne nato išskaidymu. Nato puolimas buvo dėl nepakankamo investavimo į ginklus. Amerika be nato priešingai turės dar daugiau problemų ir dar mažesnę lyderystę pasaulyje tik nutols nuo maga...
Benediktas 2023-10-06 22:54
Kai paskutinėm dienom MAGA padare viską, kad suparalyžiuotų kongreso darbą, kad jis negalėtų skirti pagalbos Ukrainai, labai abejoju, ar jų vienintelis tikslas - „sutaupyt“ pinigų Amerikai. Ukraina nors ir nera NATO, nuo šio karo labai priklauso ir NATO ateitis bei išorinės grėsmės jam.