Tai bent „produktyvumas“! Kiek savo lėktuvų jau sunaikino Rusijos oro gynyba  ()

Rusijos oro gynyba Mariupolio apylinkėse numušė dar vieną savo lėktuvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai bent „produktyvumas“! Nuo plataus masto karo pradžios Rusija prarado mažiausiai penkis karinius lėktuvus dėl „draugiškos ugnies“.

Penktą kartą nuo karo Ukrainoje pradžios Rusijos oro gynyba numušė savo lėktuvą. Šį kartą netoli laikinai užimto ​​Mariupolio nuo „draugiškos ugnies“ užsidegė karinis lėktuvas.

Tai pranešė „The Moscow Times“, remdamasis Rusijos kariniais Z kanalais.

Šaltiniai patvirtina, kad karinį lėktuvą Mariupolio rajone „draugiška ugnis“ sunaikino antrą kartą per kiek daugiau nei savaitę.

„Tokiu mūsų narsios oro gynybos darbo tempu greitai liksime be aviacijos“, – rašo „Fightbomber“.

„Karinis informatorius“ patikslina, kad pilotas šį kartą atrodo išgyveno. Tačiau „sąveikos lygis ir toliau mažėja“, sakoma kanalo pranešime.

Kaip buvo pranešta anksčiau, Rusijos oro gynybos sistemos tikriausiai numušė savo naikintuvą Su-35S Tokmako srityje rugsėjo 28 d. Remiantis „The Insider“ skaičiavimais, pagrįstais informacija iš atvirų šaltinių, šis lėktuvas buvo mažiausiai ketvirtas Rusijos oro gynybos pajėgų sunaikintas lėktuvas.

„Nepakankamas sąveikos su lygis bei atpažinimo sistemos nebuvimas lėmė tai, kad beveik visi (!) Su-34, Su-35S ir Su-30SM orlaiviai nuo pavasario buvo prarasti. Taip pat kai kurie sraigtasparniai Ka-52 yra Rusijos oro gynybos sąskaitoje“, – 2022 metų gruodį rašė kanalas „Rybar“.

 

„Karinis informatorius“ patvirtino, kad Rusijos lėktuvai reguliariai apšaudo okupacinės armijos užnugarį – Zaporižios srities Novonikolajivkos kaime (daugiau nei 35 km nuo Robotynės susidūrimo linijos) buvo numuštas Su-35, prie Jenakijevės (apie 20 km nuo fronto), o dar vienas lėktuvas buvo apšaudytas prie Alčevsko (apie 60 km nuo fronto).

Iš viso, britų žvalgybos duomenimis, nuo plataus masto karo pradžios Rusijos armija prarado daugiau nei 100 karinių lėktuvų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()