[ŽT] „Situacija keičiasi.“ Kas nutiko prie Bachmuto  ()

„Bachmuto Demonas“ prabilo apie padėtį fronte.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame karo etape Ukrainos kariuomenei reikia susikoncentruoti į gynybą ir išlaikyti išlaisvintas pozicijas. Tai savo „Telegram“ kanale pareiškė žinomas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas, socialiniame tinkle rašantis slapyvardžiu „Bachmuto Demonas“ (rus. „Бахмутский Демон“). Pasak jo, šiurkšti tiesa gali nepatikti daugeliui ukrainiečių, tačiau šiuo metu tokia įvykių raida Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms atrodo optimali.

Karys pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos daro taktinę pažangą, tačiau rusai vis dar turi daug rezervų ir bandys vykdyti puolimą, kurį Ukrainos kariuomenei reikia sulaikyti.

 

„Ar norite tiesos? Ji tame, kad svarbu pereiti į gynybą ir išsilaikyti. Daugeliui žmonių tai gali nepatikti, bet tai yra tiesa. Tokia dabar yra realybė, laipsniški mūsų žingsniai į priekį – taktiniai. Rusai turi daug rezervų, jie bandys pulti. Mūsų užduotis bus išsilaikyti“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(5)
(112)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: