Tai būtų sensacija. Skelbiamas naujasis Ukrainos prezidentas  ()

„Likimas siunčia atsakymą – žmogų, galintį tai padaryti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po pergalės prieš Rusijos Federaciją yra tik vienas pretendentas į Ukrainos prezidento postą, tai - Valerijus Zalužnas, sakė Jurijus Švecas.

Tuomet patyręs žvalgybos karininkas išvardijo savybes, kurias turi vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas, pabrėždamas, kad būsimas Ukrainos prezidentas turi būti toks, kaip jis – sąžiningas, protingas, išsilavinęs ir kartu ištikimas savo tautai.

Kodėl būtent Valerijus Zalužnas gali išgelbėti Ukrainą, Jurijus Švecas paaiškino kitame savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

 

Ukrainiečiai turi pasitikėti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadu Valerijumi Zalužnu ir jį visapusiškai remti, nes būtent jis gali išgelbėti jų žmones nuo Rusijos agresijos. Kompetentingai vadovaujant vyriausiajam Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadui, gynybos pajėgos galės atkovoti visas laikinai užimtas žemes ir pasiekti 1991 m. sienas.

Apie svarbų Valerijaus Zalužno bruožą, apibūdinantį jį iš geriausios pusės, karo analitikas sakė taip: „Valerijus Fedorovičius gavo palikimą iš JAV. Ne, jis ten neturėjo giminaičių. Maždaug milijoną jam paliko tiesiog privatus asmuo, stebėjęs didvyrišką „Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Ukrainos žmonių kovą su agresoriumi. Šis asmuo įvertino Zalužno vaidmenį šiame reikale, o prieš mirtį šis asmuo paliko 1 milijonų dolerių jam. Generolas Zalužnas, o tai visiškai tiksli informacija, visa tai įformino ir perdavė Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.“

 

Švecas išplėtojo savo idėją, kodėl būtent Zalužnui pavyks išgelbėti Ukrainą: „Pagalvokite tik apie vieną faktą. Tai vyksta tuo metu, kai iš visų pusių girdime apie 36 mlrd., kurie per pirmuosius šių metų mėnesius buvo investuoti į ofšorines kompanijas ir be pėdsakų dingo, apie kiaušinius už 17 UAH ir apie kitus niekšiškus dalykus. Manau, kad šiuo itin sunkiu Ukrainai momentu atėjo laikas tokiems žmonėms, jie egzistuoja. Susidarė situacija, kai šaliai gresia pavojus, žmonės ieško, kas juos galėtų išgelbėtų, ir likimas siunčia atsakymą – žmogų, galintį tai padaryti. Vien šis palikimas visuotinio šalies grobstymo, vagysčių, plėšimų fone yra unikalus reiškinys.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(17)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: