Taika pasaulyje baigėsi. „Gerai prisimenu, kaip jie flirtavo su Putinu...“  (6)

„Taikos pasaulyje dar ilgai nebus ir tai nebus naudinga ukrainiečiams.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitro Jarošas, „Pravogo sektora“ vadovas 2013–2015 m., nuo 2016 m. – judėjimo „Deržavnicka iniciatyva Jaroša“ vadovas, buvęs liaudies deputatas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiojo vado patarėjas, savo feisbuko paskyroje skelbia:

Izraelis.

Šiame jų mūšyje aš esu izraeliečių pusėje, nes prieš juos kovoja mūsų amžino priešo Rusijos sąjungininkai, nes tarp mano draugų yra keli žydai, nes esame ant naujo pasaulinio karo slenksčio.

Bet gerai prisimenu, kaip Izraelis reagavo į visapusišką Rusijos invaziją į Ukrainą, kaip Izraelis nesuteikė jokios karinės pagalbos mano tėvynei, kaip Izraelis visą tą laiką flirtavo su [Rusijos Federacijos šalies agresorės prezidentu Vladimiru] Putinu ir jo klika.

Suprantu, jei dabar į šį konfliktą įsikiš „Hezbollah“(Libano musulmonų šiitų organizacija ir politinė partija, sudaryta iš politinio ir karinio sparno), Sirija ir Iranas, taikos pasaulyje dar ilgai nebus ir tai nebus naudinga ukrainiečiams.

Jei viskas apsiriboja „Hamas“, tai žvalgyba mūšiais: po kurio laiko Putinas paleis kur kas didesnes savo ištikimų šunų pajėgas.

Linkiu Izraeliui pergalės ir sveiko proto santykiuose su Kremliumi. Būkite mūsų pusėje, tada mes tikrai būsime jūsų pusėje. Už mūsų ir jūsų laisvę!

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(258)
(2)
(256)

Komentarai (6)