[ŽT] Išskerstas muzikos festivalis. „Hamas“ paskelbė, kas laukia Izraelio įkaitų  ()

Egiptas veikė kaip tarpininkas derybose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-09 [ŽT] Išskerstas muzikos festivalis. „Hamas“ paskelbė, kas laukia Izraelio įkaitų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Egipto derybininkams nepavyko įtikinti palestiniečių „Hamas“ kovotojų paleisti Izraelio įkaitus, spalio 8 d. pranešė laikraštis „The Wall Street“, remdamasis Egipto pareigūnais.

„Egipto pareigūnai pranešė, kad jų derybininkai nesugebėjo įtikinti palestiniečių kovotojų paleisti sužeistus Izraelio įkaitus“, – rašo laikraštis.

UNIAN rašo, kad „Hamas“ pranešė, kad įkaitais laiko apie 130 izraeliečių, įskaitant aukštus armijos pareigūnus. Tai pareiškė „Hamas“ pareigūnas Moussa Abu Marzouk, rašo „The Times of Israel“.

Tuo pat metu Palestinos islamo džihado vadovas Ziyad al-Nahala sakė, kad jie turi apie 30 Izraelio piliečių, kurie grįš namo tik tuo atveju, jei palestiniečiai bus paleisti, praneša JERUSALEM POST.

 

Savanorių grupės ZAKA, kuri ieško žmonių palaikų po teroristinių išpuolių ir kitų nelaimių, atstovas sakė surinkęs daugiau nei 250 kūnų iš muzikos festivalio vietos šalies pietuose.

Pasak kariuomenės, Izraelyje po „Hamas“ atakos aukų skaičius perkopė 700. Sveikatos apsaugos ministerija teigia, kad mažiausiai 2 315 žmonių buvo sužeisti ir gydomi Izraelio ligoninėse. 23 žmonių būklė yra kritinė, 340 - sunki, o 449 - vidutinė.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)

Komentarai ()