Prisišnekėjo. Skabejeva skelbiama teisėtu taikiniu. Kas nutiko (Video)  (1)

Nevyriausybinės organizacijos „Terror Alarm“ administracija paskelbė įrašą, skirtą tiek Skabejevai, tiek visai Rusijai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-10 Prisišnekėjo. Skabejeva skelbiama teisėtu taikiniu. Kas nutiko (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio nevyriausybinė organizacija „Terror Alarm“ pareiškė, kad reikia kovoti su Rusijos propaganda, kuri tapo antisemitizmo centru.

Dar spalio 8 d. Kremliaus vyriausioji propagandistė Olga Skabejeva savo laidoje „60 minučių“ išjuokė Izraelį ir vaizdo įraše užsiminė, kodėl IDF praleido „Hamas“ puolimą prieš šalį spalio 7 d.

Vaizdo įraše ji parodė Izraelio moteris, kurios atlieka privalomąją karinę tarnybą. Tačiau ji rado komiškų vaizdo klipų, kuriuose merginos atsipalaiduodamos šoka pagal muziką, rašo dialog.ua.

Spalio 9 d., Izraelio nevyriausybinės organizacijos „Terror Alarm“ administracija paskelbė įrašą, skirtą tiek Skabejevai, tiek visai Rusijai.

Įraše teigiama, kad Rusijos Federacijoje tiesiog atvirai tyčiojamasi iš IDF moterų, kurias spalio 7 d. įkaitėmis paėmė „Hamas“ kovotojai. Tačiau Izraelis tokio požiūrio neatleis. Jeruzalei sutvarkius reikalus su Gazos Ruožu ir „Hamas“, visas dėmesys bus nukreiptas į Rusiją.

Pastaraisiais metais Maskva tapo antisemitizmo centru ir turi už tai atsakyti. Šį kartą Olga Skabejeva bus teisėtas taikinys.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(278)
(4)
(274)

Komentarai (1)