„Gangsterių filmo pabaiga.“ Skelbiamas Prigožino žudikas  ()

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas galėjo nužudyti „Wagner“ lyderį Jevgenijų Prigožiną, kad parodytų, jog jis vis dar vadovauja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-10 „Gangsterių filmo pabaiga.“ Skelbiamas Prigožino žudikas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas mano, kad tai esminė Rusijos lyderio pozicijos silpnybė.

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas galėjo nužudyti privačios karinės bendrovės „Wagner“ vadovą Jevgenijų Prigožiną. Apie tai išskirtiniame interviu laikraščiui „Novoe Vremya“, kurio dalį skelbia „24 kanalas“, pasakojo buvęs Didžiosios Britanijos ministras pirmininkas Borisas Johnsonas.

Jis pažymėjo, kad Vladimiras Putinas viso pasaulio akivaizdoje nužudė vieną patikimiausių savo leitenantų, siekdamas parodyti, kad jis vis dar vadovauja.

„Ir tai panašu į filmo apie gangsterius pabaigą. Kaip filme „Žmogus su randu“ (Scarface, 1983), kai Tony Montana nužudo savo geriausią draugą. Tai tiesiog svaigina. Kada paskutinį kartą matėte G20 valstybės vadovą, pašalinantį savo buvusį kolegą vidury dienos viso pasaulio akivaizdoje? Tai virsta gangsterių filmu. Tai nėra stiprybės ženklas“, – sakė Borisas Johnsonas.

 

Jis pažymėjo, kad tai ne stiprybės, o chaoso ženklas, kuris yra akivaizdus ir vyksta „Putino Rusijoje". Pasak Boriso Johnsono, istorija su Jevgenijumi Prigožinu yra Putino vyriausybės krizės apraiška ir esminis Rusijos Federacijos prezidento pozicijos trūkumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()