[ŽT] „General SVR“ skelbia sensaciją. „Prigožinas gyvas. Apie tai informuotas asmeniškai Putinas“ (Foto)  (1)

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“ skelbia netikėtą žinią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo soc. „X“ tinklo paskyroje skelbia, kad:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas informuojamas, kad dabar Venesueloje esantis „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas gyvena gana laisvą gyvenimo būdą. Prigožinas gerai valgo, daug laiko praleidžia lauke ir nebendrauja su žmonėmis Rusijoje. Tai visiškai tinka dabartinei Rusijos vadovybei didelio politinio nestabilumo sezono išvakarėse. Tačiau ataskaitose Putinui kartais būna ne visai tikslios informacijos. Prigožinas tikrai gerai jaučiasi ir dažnai vaikšto po savo naujųjų namų apylinkes, tačiau kupinas noro grįžti ir jau kuria artimiausios ateities planus. Tikrai netrukus apie jį išgirsime.

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas tariasi su ta FSO vadovybės dalimi, kuri kontroliuoja antrininką ir jau sulaukė teigiamų atsiliepimų apie savo pasiūlymus dėl galimos situacijos, susijusios su Putino mirtimi ar prezidento nušalinimu iš Rusijos Federacijos dėl prarastos galimybės vadovauti šaliai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(40)
(-23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: