Netikėta žinia. Zelenskis skelbia apie karo pabaigą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-10-12 22:55
Gryna Ukrainos propaganda. Ruskis puls nato? Baltijos šalis? Suka savo šikną iš keblios padėties ir tiek varydamas paniką visiems, kad pasiektų savo tikslus. Kol kinas miega dantimis į sieną tol ruskio čebato nato nebus. Tipo nato žvalgyba nedirba nestebi ruskio bazių? Paslapčia gal ir pavyktų surenkti staigią hibridinę ataką, panašią kaip Izraelyje, o kas paskui? Dar ruskiui teks padirbėti ir įtraukti į visą šitą konfliktą daug daugiau suinteresuotų sąjungininkų, kad sugebėtų išskaidyti nato pajėgas. Vien į vokietį ruskis žiūrėdamas ir prisimindamas I ir II pasaulinį karą trydą gauna, per antrą pasaulinį aplamai dalis dabartinių nato narių padėjo rusijai sustabdyti vokietiją. Tai iš kur dabar pas rusą atsiras drąsa? Nusiginklavo vokietis, bet jei pereitų prie karo pramonės pilnu pajėgumu mobilizuojant verslus gamint ginklus be pagalbos iš ruskyno liktų šlapia vieta. Iš Lietuvos per tą laiką kol ateitų NATO ir ne kas liktų...
Siguas 2023-10-13 07:13
To Danatassv Manau ten rusijos valdžioje blaiviai mąstančių nebeliko. Apie ateitį niekas negalvoja. Jiems kat tik įkasti, sunaikinti nors kiek pavyks ir bus laimingi. Lyg žiurkė įvaryta į kampą, visiškai neprignozuojama. Reikia kuo daugiau ginklų ir finansų ukrainai. Ten mūšio lauke sparendžiasi mūsų saugumas ir ateitis.
donatasv 2023-10-13 08:57
Saugumas ir ateitis galima sakyt jau išsisprendė, tereikia deaskaluoti konfliktą nes rusas bando įtraukti kuom daugiau šalių. Šiaurės korėja ir turkija bus kiti taikiniai. Šiaurės korėja gali iškrutint kiniją, turkijai manau bus krutinama po švedijos stojimo į nato balsavimo. Jei iškrutins kiniją tada jau labai tikėtina, kad bus pas mus neramumai.
SPeed_FANat1c 2023-10-13 20:20
cia reikalinga salyga kad rusas mastytu ir suprastu kad jam tai nenaudinga. Bet yra problema, jis nemasto. Ir gali surengt ta ataka o kas paskui bus, jau paziures. As noreciau kad taip butu kaip tu parasai, tada ramiai sau gyvenciau ir investuociau lietuvoje
SPeed_FANat1c 2023-10-13 20:22
jei siaures koreja bus taikinys tai kokia cia beda? vezys ta koreja irgi. Toli nuo musu, jei ten ja sunaikintu, viena pavojinga salimi maziau, viena ginklu tiekeja ruskiams maziau.
donatasv 2023-10-13 21:26
Kinija remia Šiaurės Korėja, Pietų Korėją JAV, o čia jau atsiranda problema. Musulmonai ir izraelis vėl JAV remia izraelį. Europa vis dar atsilieka su ginklų gamyba, kad spėtų pakankamai aprūpint Ukrainą iš čia atsiranda galimybė prarast Ukrainą jei negaus pakankamai ginklų. Tarkim įsitraukus kinijai gali pradėti kinas remt ruskį ir prašyt aštrint konfliktą, o čia jau ir baltijos šalim rizika atsiranda.