Prasideda karai. Skelbiama nauja era  ()

Skelbiamos pesimistiškos prognozės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Petro Černikas priminė savo prognozę, kad pasaulį sudrebins karinių konfliktų serija.

Izraelis yra patvirtinimas, kad karas Ukrainoje nebuvo paskutinis, sakė Petro Černikas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas patikino, kad neišvengsime kelių skirtingo masto arba vieno pasaulinio karo, ant kurio slenksčio jau esame atsidūrę.

P. Černiko interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Pasaulis šiuo metu iš tikrųjų balansuoja ant labai plonos ribos, ir, deja, mano asmeninė tezė yra ta, kad artimiausią dešimtmetį mūsų laukia mažų, vidutinių ir, neduok Dieve, vieno didelio karo kaskada. Tai, kas dabar vyksta Izraelyje, yra aiškus to patvirtinimas“, - savo nuogąstavimais dalijosi karo ekspertas.

Be to, P. Černikas atsakė į klausimą, ar Vakarai ir toliau baiminasi V. Putino branduolinių grasinimų ir kiek jie realūs: „Putinas yra išsikristalizavusi asmenybė, ir jo gyvybei gresia pavojus. Nežinia, kas gali nutikti jo galvoje, nes jis gali peržengti tą juodą liniją. Ar jis ją peržengs, nežino niekas Žemės planetoje. O mūsų Vakarų kolegos to bijo kaip ugnies.

 

Kartu karininkas išsakė įdomų faktą: „Kodėl Izraelis turi antiiranišką retoriką, bet neturi antirusiškos retorikos? Viskas elementaru ir paprasta. Izraelis kaip ugnies bijo, kad Iranas gali turėti branduolinių ginklų, o technologiją šiems ginklams įsigyti gali suteikti viena šalis – Rusija, ir niekas kitas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(35)
(-18)

Komentarai ()