Kažkas vyksta. Šalinami informatoriai. Galima ataka į Suvalkų koridorių  ()

Informacija buvo renkama ištisus metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dar 2022 m. spalio 20 d. pranešėme apie įtartiną veiklą ES sienos Gardino atkarpoje. Kadangi informacija buvo renkama ištisus metus, paveikslas buvo papildytas svarbiais faktais. Dabar galime sakyti, kad KGB veikla Gardino flange tebuvo žvalgybos vietoje dalis ir didesnio plano detalė“, – rašo „Telegram“ kanalas „Belarusskaja Vyvedka“.

Dabar į šį reikalą įsitraukė Baltarusijos gynybos ministerijos generalinis štabas. Tapo žinoma, kad Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos saugumo tarybos kartu su Baltarusijos Respublikos ir Rusijos Federacijos generaliniu štabu rengia atsakomąjį scenarijų į galimą Kaliningrado jūros, oro ir sausumos blokadą.

Pagrindinis vaidmuo sulaikant priešą ir „koridoriuje“ veikiančių Rusijos karių priedangai priskirtas Baltarusijos Respublikos kariuomenei. Būtent dėl ​​šios priežasties dalis iš oro paleidžiamų taktinių specialiųjų branduolinių ginklų buvo perkelta į Lydos regioną.

 

KGB išvalo Gardino sritį nuo potencialių informatorių, galinčių stebėti kariuomenės judėjimą „ant žemės“. Darbe dalyvauja Karinės kontržvalgybos direkcija.

Koridoriaus link judės užnugario daliniai, vyks didelio masto pratybos kartu su Baltarusijos Respublikos specialiosiomis pajėgomis. Greičiausiai aktyvus judėjimas į naujas koncentracijos zonas prasidės 2024 metų vėlyvą pavasarį.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(128)
(-99)

Komentarai ()