[ŽT] Neaiškiomis aplinkybėmis mirė aukšto rango Rusijos diplomatas  ()

Policija tiria paslaptingą Rusijos diplomato mirtį viename Turkijos viešbutyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Sun“ praneša, kad Rusijos diplomatas Nikolajus Kobrinecas rastas negyvas Stambulo viešbutyje. 61 metų Rusijos užsienio reikalų ministerijos Europinio bendradarbiavimo departamento vadovas atvyko į Turkiją dalyvauti ambasadorių konferencijoje, tačiau rytiniame susitikime nepasirodė.

Kobrinecas rastas lovoje viešbučio kambaryje be gyvybės ženklų ir be išorinių smurto žymių. Pasak Rusijos žiniasklaidos, Kobrinecas mirė nuo širdies smūgio, tačiau Turkijos policija pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

„Pirminiais duomenimis, jis mirė nuo širdies smūgio, tačiau tyrimai tebevyksta. Policija šiuo metu tiria, o jo kūnas išvežtas į lavoninę. Turi būti atlikta skrodimas, o policija taip pat tikrina, ar jo viešbučio kambaryje nėra pirštų atspaudų. ir vaizdo stebėjimo kamerų įrašų peržiūra“, – rašo „The Sun“.

 

Rusijos diplomato mirtis tapo dar viena grandimi ilgoje įtartinų Rusijos pareigūnų ir verslininkų mirčių grandinėje. Tiesa, verta pažymėti, kad Kobrinecas atvirai nekritikavo Putino, ilgus metus dirbo Rusijos užsienio reikalų ministerijoje ir, atrodo, režimui buvo tinkamas. Jei jo mirtis visgi buvu suplanuota, galima kelti versiją, kad jo bendradarbiavimas su užsienio diplomatais Putinui tapo įtartinu.

(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: