„Situacija pasikeitė visiškai. Laimėjome pirmąjį karo etapą.“ Fronte didelės permainos (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-10-17 07:06
Ekonomika Ukraina nelaimės. Visi vakarai spaudžia putkiną į kampą, o tas tik kriuksi kaip paršas ir juokiasi iš viso šio karnabaleto. Kartojasi hitlerio scenarijus kai per 4 metus pervesta šalies pramonė į karinę pramonę leido valstybei išbristi iš visų bėdų. Taip ir putkinas kamšo skyles keldamas vidinę gamybą ir viską kišdamas į frontą. Užburtas ratas kuo daugiau kariaus tuom tvirčiau stovės. Ukrainai belieka tik ginklai bet, kad jie būtų moderniausi ir GAL padėtų fronte jų reikia tiek žemėje, ore, vandenyje ir po vandeniu. Pradėt naikinti ruso karo pramonės gamyklas pilnai skverbiantis į rusijos teritoriją. Ką iš viso šito gaus Ukraina? Kokie realiai šansai nugalėt ruskį malantis fronte su minimalia žala ruskui?
justt 2023-10-17 22:10
Pirmas etapas buvo ruskiu ysiverzimas, aisku net debilui kad ruskiai ta etapa laimejo
immortallt 2023-10-18 07:54
Taip kriuksi putleris, kad jau net įpareigojimą parduoti valiutą centriniam bankui įvedė - paskutinis arba priešpaskutinis žingsnis prieš ekonomikos griūtį, nes užsienio valiutos rezervai eina į pabaigą, dėl nepagrįstų išlaidų. Kuro eksportas, kurio vertė sudaro trečdalį oficialaus karinio biudžeto - patys uždraudė, nes vietinei rinkai kuro neužtenka. Neužtenka, nes nebepagamina. Tikrai viskas puiku Naftos/dujų gavyba krenta net tuose telkiniuose, kurie skirti šalims, kurios sankcijų netaiko. Tikrai klestinti ekonomika. Tai kad maskoliai turėjo didelę pagalvę, nereiškia, kad bėdū neturi. justt, veržimosi etapą laimėjo? Tai Ukraina paimta ir dabar kariaujamas partizaninis karas?
donatasv 2023-10-18 09:17
Griūva rusijos exportas dalinai, bet kol gebi pats gamintis ginklus, nereik tau labai didelio importo iš užsienio tai kokios bėdos? Kritus rublio kainai čmobikams užkamšyti gerkles ėdalu užtenka ir eina į priekį. Ant popieriaus iš šono žiūrint griūna, realybėje negrius kol karas tęsis.