Labai susinervino. „Skubiai iškviesti gydytojai.“ „General SVR“ skelbia netikėtus įvykius  (4)

Nervinio susijaudinimo būsena turėjo neigiamos įtakos ir taip apgailėtinai valstybės vadovo sveikatos būklei.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-17 Labai susinervino. „Skubiai iškviesti gydytojai.“ „General SVR“ skelbia netikėtus įvykius  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos puslapis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo „Telegram“ kanale skelbia, kad:

Rusijos prezidento Vladimiro Putino aplinka yra patenkinta jo antrininko vizitu Biškeke. Antrininko elgesys, tai, kaip jis buvo priimtas ir suvokiamas, visiškai atitiko jo kuratorių lūkesčius. Nepaisant kai kurių niuansų, kurie  identifikavo kaip antrininką – priimančioji šalis ir susitikime dalyvavę valstybių vadovai mielai tikėjo, kad bendrauja su Putinu. Pats antrininkas galiausiai sulaukė patikėtinių pagyrų ir papildomų rekomendacijų, kaip pakoreguoti savo elgesį ir pasiruošti vizitui Kinijoje. Jei vizitas Kinijoje bus sėkmingas ir kinai, patenkinę savo smalsumą, sutiks, kad Rusijos prezidentui atstovaujantis asmuo būtų antrininkas, dabartinė Rusijos vadovybė turės plačias perspektyvas likti valdžioje dar kurį laiką išnaudojant Vladimiro Putino antrininką.

Įdomu tai, kad į paties Rusijos prezidento nuomonę šiuo klausimu niekas nekreipia daug dėmesio. O nuomonė yra, savaitgalį V. Putinas pokalbyje su artimaisiais dar kartą pareiškė, kad yra kategoriškai prieš antrininko naudojimą po jo mirties. Prezidentas labai susinervino, suprasdamas, kad jo norai greičiausiai nebus įvykdyti. Nervinio susijaudinimo būsena šio pokalbio metu turėjo neigiamos įtakos ir taip apgailėtinai valstybės vadovo sveikatos būklei. Pas jį skubiai buvo iškviesti gydytojai, kurie su juo išbuvo daugiau nei valandą, tačiau ir po to iki vėlyvo sekmadienio vakaro V. Putinas jautėsi prastai, visiškai atsisakė valgyti, gėrė tik vandenį.

 

Prezidento aplinkos žmonės bando nuspręsti, ką daryti su jo šeima po jo mirties ar pašalinimo iš valdžios. Jei elitas iš principo bandys rasti sutarimą susibūrę aplink antrininką, su šeima susitarti, kad tylėtų ir nesikištų, bus sunkiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(7)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: