[ŽT] Masiškai dega rusų technika. Propaganda tiesiog įsiutusi. „Tuos šunsnukius, kurie įsėdo...“ (Video)  ()

Rusai didelėmis pajėgomis šturmuoja Avdijivką. Situacija sunki, bet ukrainiečiai galingai ginasi, naikindami ištisas rusų šarvuočių kolonas. Vaizdai iš šio fronto sektoriaus labai piktina rusų propagandistus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete, įskaitant rusišką jo kampą, plinta vaizdo įrašai su degančia rusų technika prie Avdijivkos. Propagandistai, aišku, nepyksta ant rusų karinės vadovybės, kuri eilinį kartą rengia vadinamuosius mėsos šturmus, bet piktinasi ukrainiečių gynyba.

„Tuos šunsnukius, kurie įsėdo Avdijivkoje, reikia mušti trijų tonų bombomis, kaip dabar Izraelis lygina Gazos Ruožą“ – įsiuto rusų propagandistas Mardanas. Jis Ukrainos gynėjus lygino su „Hamas“ teroristais.

Tai juokinga dėl kelių priežasčių. Visų pirma, „Hamas“ atakavo Izraelį, o Ukraina neatakavo Rusijos. Rusija puola ir terorizuoja Ukrainą ir tai jos veiksmai panašesni į „Hamas“. Be to, „Hamas“ išreiškė padėką Putinui už jo požiūrį, kad karas Izraelyje turi pasibaigti Palestinos valstybės įkūrimu.

 

Ryškus pavyzdys, kaip galite prisikalbėti iki bausmės iki gyvos galvos. Greitai, greitai į Hagą!“ - Mardano apsiputojimą pakomentavo Ukrainos vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(5)
(26)

Komentarai ()