„Z-kanalai tiesiog klykia. Prasideda labai įdomūs įvykiai...“  ()

Rusijos kariuomenėje kyla panika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nesėkmingi bandymai surengti puolimus (Kupjansko ir Avdijivkos kryptimis) vėl paskatino dezertyravimo nuotaikų tarp okupantų augimą ir jų moralės kritimą. Rusijos kariai ėmė aktyviai įrašinėti vaizdo įrašus, kurių turinys: „Vežkite mus namo, mums nemokamas kovinis atlyginimas ir alga.“ Konkrečiai kalbama apie 25-ąją atskirąją motorizuotąją pėstininkų brigadą, 138-ąją atskirąją gvardijos motorizuotąją pėstininkų brigadą Kupjansko kryptimi, taip pat 35-ąją atskirąją motorizuotąją pėstininkų brigadą, esančią Donecko srityje.

Tai pokalbyje su Rusijos opozicijos aktyvistu Marku Feiginu pasakojo politologas ir kariškis Tarasas Berezovecas.

„Dabar tarp rusų labai rimtai krenta drausmė, auga noras kuo greičiau dezertyruoti“, - sako karo ekspertas.

Tada Berezovecas kreipėsi į pašnekovą: „O dabar įsivaizduokite, jūs žinote, kad ATACMS, kurių Rusijos priešlėktuvinės gynybos sistema nepajėgi perimti, bet kurią akimirką gali nukristi jums ant galvos. Čia užtenka paskaityti klyksmus ir cypimą jų kariniuose Z kanaluose, ir viskas taps aišku.“

 

Kaip pažymėjo politologas, spalio 17-osios naktį įvykdytas ATACMS raketų smūgis okupuotame Berdianske, dėl kurio priešas patyrė didelių nuostolių tarp technikos ir personalo, rusams buvo tik pirmoji pamoka, po kurios neabejotinai seks antroji.

„Ir tegul jie dabar spėlioja, kur bus kitas kartas. Ir dabar mes suprantame, kad iki Krymo sąsiaurio pradeda klostytis labai įdomūs įvykiai“, - intrigavo Berezovecas. – „Netrukus priešo gretas ištiks baisus drebulys.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(238)
(4)
(234)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: