Spec. reportažas iš „draugiškos“ šalies. Neįtikėtina, kur pastebėta Skabejeva (Video)  ()

Skabejevos užsienio pašnekovų ratas dabar apsiriboja tokiais autokratais ir diktatoriais kaip Aleksandras Lukašenka ir Kim Jong-unas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Olga Skabejeva Rusijos Federacijos tarptautinės izoliacijos sąlygomis nebegali sau leisti reportažų iš Europos sostinių ir imti interviu su Vakarų lyderiais.

Jos užsienio pašnekovų ratas dabar apsiriboja tokiais autokratais ir diktatoriais kaip Aleksandras Lukašenka ir Kim Jong-unas.

Pastarasis dar nepastebėtas bendraujant su Skabejeva, tačiau būtent Šiaurės Korėjoje pastebėta Rusijos propagandos ruporė.

Internete jau sklando prielaida, kad propagandistė, po savo antisemitinių pareiškimų ir Izraelio atsako, nusprendė „išeiti į pogrindį“ Šiaurės Korėjoje , rašo dialog.ua.

Ketvirtadienį, spalio 19 d., propagandinės programos „60 minučių“ eteryje Skabejeva atliko tiesioginę transliaciją iš Pchenjano.

 

Propagandistė tvirtina, kad tai buvo „pirma“ tiesioginė transliacija iš KLDR. Be to, ji gyrėsi, kad Šiaurės Korėja turi internetą ir „už jos nestovėjo draugas majoras“ ir „niekas nekontroliavo jos veiksmų“.

Ji pasakojo, kad jai pavyko išeiti į gatvę su kamera ir nufilmuoti Šiaurės Korėjos žmones, tačiau žmonių buvo mažai, bet taip esą dėl to, kad „jau buvo naktis ir visi miegojo“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(26)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()