Ant „Armata“ bazės. Nutekinti slaptos rusų šarvuotos mašinos brėžiniai (Foto)  ()

Pagal planą transporto priemonė turės apsaugotus ir atskirus kuro modulius. Šarvuota degalų mašina turės atlaikyti apšaudymus ir dronų kamikadzių atakas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos socialiniuose tinkluose nutekinti T-15 „Armata“ platformos pagrindu sukurti šarvuotos mašinos brėžiniai.

Tai pranešė „Army Recognition“.

Šarvuota mašina pastatyta ant sunkiosios pėstininkų kovos mašinos T-15 „Armata“ bazės. Ją kuria Karo logistikos akademija, pavadinta armijos generolo A. V. Chrulevo vardu.

Rusijoje T-15 yra universali platforma, ant kurios jie planavo statyti ne tik tanką, bet ir savaeigius pabūklus, BMPT ir BTR šarvuočius. Beveik visi šie projektai nėra gaminami masiškai.

Internete nutekinti brėžiniai turėtų išspręsti klausimą dėl armijos aprūpinimo degalais fronto linijoje šiuolaikinėmis kovos sąlygomis.

 

Viena iš mašinos savybių yra jos vidinis išdėstymas. Degalų bakai turi būti šarvuotoje kapsulėje, kuri yra atskirta nuo likusios transporto priemonės. Variklio skyrius taip pat apsaugotas nuo likusios mašinos dalies. Viskas turėtų padidinti transporto priemonės išgyvenamumą mūšio lauke.

 

Siūloma naudoti šarvuotą plieną su keraminiais intarpais apsaugai padidinti. Kai keraminiai elementai suyra, jie sukuria virpesius šarvuose, kad nukreiptų smūgio impulsą per visą šarvų plotą.

Transporto priemonė siūloma naudoti RF ginkluotosiose pajėgose ir kitose teisėsaugos institucijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(19)
(-17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()