Skaičiai. Kiek Rusijos karių yra Ukrainoje  ()

Karių pakanka tik kai kuriems fronto sektoriams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai Ukrainos teritorijoje sutelkė daugiau nei 400 tūkstančių savo karių. To pakanka tik kai kuriems fronto sektoriams.

Tai pranešė „RBC-Ukraine“, remdamasi Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovo Andrijaus Jusovo pareiškimu Kyjivo televizijos eteryje.

„Pajėgų pakanka atskiroms operacijoms atskiruose fronto sektoriuose. O okupantų grupė Ukrainoje laikinai okupuotose teritorijose, primename, yra daugiau nei 400 tūkstančių Rusijos karių. Ir, žinoma, tai yra nemažas personalo skaičius“, – sakė Jusovas.

Anot jo, Ukrainos teritorijoje yra didelis kiekis priešo ginkluotės. Tuo pačiu metu nauji ginklai vis aktyvuojami ir pristatomi į frontą.

 

Jusovas pažymėjo, kad Rusijoje mobilizacija tebevyksta, ji tęsėsi visą vasarą. „Mes nekalbame apie 2022 metų vasario mėnesį įvykusio scenarijaus kartojimą. Tačiau kai kuriose srityse, taip, priešas ir toliau bandys vykdyti individualias puolamąsias operacijas“, – apibendrino GUR atstovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(16)
(-4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: