„JAV blokavo Ukrainos ir Rusijos derybas.“ Skelbiamas slaptas planas. Kas vyksta (Video)  ()

Putinas dabar nori ne tik pristabdyti karą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-24 „JAV blokavo Ukrainos ir Rusijos derybas.“ Skelbiamas slaptas planas. Kas vyksta (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai, buvęs Vokietijos kancleris Gerhardas Schröderis, žinomas dėl draugystės su Putinu, interviu Vokietijos laikraščiui „Berliner Zeitung“ padarė rezonansinį pareiškimą. Politikas teigė, kad JAV esą sutrikdė Ukrainos ir Rusijos Federacijos taikos derybas, kurios vyko plataus masto invazijos pradžioje, o jį, Schröderį, Kyjivas pakvietė kaip tarpininką.

Šią naujieną, interviu su Vasilijumi Pechno, „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“, pakomentavo buvęs Ukrainos užsienio reikalų ministras Pavelas Klimkinas.

„Nesu tikras, kad tarp jų yra tikra nuoširdi draugystė, – sakė politikas. – Greičiau Putinas naudojasi Schröderiu. Beje, apie tai man papasakojo mano draugai vokiečiai. Bet tai jų, Schröderio-Putino istorija. Tegul išsiaiškina patys“.

Klimkinas užtikrintai pareiškė, kad tai, ką pasakė Schröderis, buvo šimtu procentų surežisuota. Tai ne šiaip sau, dabar ir tokia forma, pateko į informacinę erdvę, pridūrė ekspertas.

„Turbūt, girdėjote, ką Putinas pasakė savo parengtoje konferencijoje po susitikimo su Xi Jinpingu. Jis bandė perteikti mintį, kad atrodo, kad Ukrainoje kažkas nori ir galvoja apie derybas", - prisiminė buvęs užsienio reikalų ministras.  - Tai yra to paties scenarijaus dalis. Schröderis tikrai nenukrito iš dangaus. Tai plano dalis.“

 

Putinas dabar nori ne tik pristabdyti karą. Jis beprotiškai nori gauti taškų prezidento rinkimuose. Ne veltui dabar jis išplėtojo aktyvią visuomeninę veiklą, kurios anksčiau nebuvo. Jis keliauja, fotografuojasi, koncertuoja ir daro visa kita. „Tai yra, dabar jis pajungė ne tik karinę ir diplomatinę logiką, bet ir Rusijos vidaus politikos logiką“, – aiškino Klimkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(21)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: