Netikėti įvykiai. Sunaikinta itin slapta spec. pajėgų bazė. „Kryme prasideda tikra medžioklė“  ()

„Raketa pataikė į „slaptą specialiųjų pajėgų bazę“, esančią netoli Sevastopolio.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-26 Netikėti įvykiai. Sunaikinta itin slapta spec. pajėgų bazė. „Kryme prasideda tikra medžioklė“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli Sevastopolio raketa sunaikino Rusijos specialiųjų pajėgų bazę. Žuvusiųjų skaičius skaičiuojamas dešimtimis.

Kaip praneša „Telegram“ kanalas, artimas Rusijos Federacijos generaliniam štabui, „Kremliovskaja tabakiorka“, išpuolis įvyko antradienio, spalio 24 d., vakarą. Pasak septynių šaltinių iš Generalinio štabo, Juodosios jūros laivyno, Sevastopolio „vyriausybės“ ir miesto kariškių, bazė buvo užpulta dviem raketomis ir vienu dronu.

„Buvo numuštas dronas ir viena raketa, o dar viena raketa pataikė į priešo numatytą taikinį. Pirminė informacija apie du raketų pataikymus nepasitvirtino, bet, deja, mūsų kariuomenei buvo padaryta žala. Raketa pataikė į „slaptą specialiųjų pajėgų bazę“, esančią netoli Sevastopolio. Atkreipkite dėmesį, kad objektas yra taip įslaptintas, kad nei vienas šaltinis nepasakytų, kur jis yra“, – rašo kanalas.

Kaip pranešė kanalo pašnekovas, objektas yra „tam tikru atstumu nuo Sevastopolio, apleistoje vietoje, be to, išpuolio metu jau buvo tamsu“. Pasisekė, kad dauguma miesto gyventojų nematė, kur tiksliai pataikė raketa.

Anot šaltinių, bazėje, kurioje įvyko ataka, „vyko specialiųjų pajėgų mokymai. Ten buvo apmokomi kariai, kurie netrukus turėjo būti išsiųsti į Chersono ir Zaporižios sritis“. Du šaltiniai teigia, kad bazėje buvo apmokomos GRU specialiosios pajėgos. Jei informacija pasitvirtins, tai reiškia, kad ukrainiečiai „pradėjo tikrą GRU karininkų medžioklę“.

 

„Dėl smūgio Sevastopolio srityje, pirminiais duomenimis, žuvo 24 kariai, 29 buvo sužeisti. Sužeistieji išvežti į skirtingas Krymo ligonines, kad nebūtų atkreiptas dėmesys į tiek daug sužeistų kariškių. Smogė labai galinga raketa ir tai lėmė, kad sprogimas Sevastopolyje buvo jaučiamas taip stipriai“, – rašo kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()