Puolama JAV armija. Pentagonas siunčia 2 lėktuvnešius, daugybę „Ticonderoga“, puolimo laivus, THAAD ir „Patriot“  ()

Naujo karo tikimybė didėja.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-26 Puolama JAV armija. Pentagonas siunčia 2 lėktuvnešius, daugybę „Ticonderoga“, puolimo laivus, THAAD ir „Patriot“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pentagonas tiki, kad Irano įgalioti asmenys ir toliau taikysis į JAV karius regione, ir jau pareiškė, kad atsakys „ryžtingai“, teigia savo socialionio tinklo „X“ paskyroje slapyvardžiu „KanekoaTheGreat“ rašantis nepriklausomas žurnalistas.

Gynybos departamento spaudos sekretorius Patrickas S. Ryderis paskelbė, kad „nuo spalio 17 iki 24 d. JAV ir koalicijos pajėgos buvo atakuojamos mažiausiai dešimt atskirų kartų Irake ir tris atskirus kartus Sirijoje, naudojant vienkartinių atakų bepiločių lėktuvų ir raketų derinį...

Žinome, kad šias atakas vykdančias grupuotes remia IRGC ir Irano režimas. Matome, kad artimiausiu metu Irano įgaliotosios pajėgos ir galiausiai Iranas gali dar labiau eskaluoti atakas prieš JAV pajėgas ir personalą visame regione.

Taigi, pagal mūsų savaitgalį paskelbtą pranešimą, mes ruošiamės tokiam eskalavimui tiek gindami savo pajėgas, tiek ryžtingai reaguodami.

 

Pentagonas į Artimuosius Rytus siunčia dvi lėktuvnešių smogiamąsias grupes, vienuolika „Burke“ klasės naikintuvų, kelis „Ticonderoga“ klasės kreiserius, desantinius laivus, THAAD ir „Patriot“ priešraketinės gynybos sistemas, kelias naikintuvų eskadriles, strateginius bombonešius ir kitą neatskleidžiamą techniką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(12)
(119)

Komentarai ()