Skamba visa Rusija. Kas atvyko į Maskvą. „Ką dabar darys Solovjovas?...“  ()

Rusijos Federacija pirmoji pasaulyje priėmė teroristus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-27 Skamba visa Rusija. Kas atvyko į Maskvą. „Ką dabar darys Solovjovas?...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalio 26 d. palestiniečių grupuotė „Hamas“, kuri spalio 7 d. užpuolė Izraelį, pasiuntė savo delegatus į Maskvą.

Vakar „Hamas“ atstovai atvyko į Maskvą. Kremlius nepranešė apie susitikimą su kovotojų, kurie spalio 7 d. užpuolė Izraelį ir nužudė daugiau kaip tūkstantį civilių gyventojų, atstovais.

Pirmasis apie „Hamas“ delegacijos atvykimą pranešė propagandos šaltinis „RIA Novosti“, vėliau šią informaciją patvirtino Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova, apsiribojusi žodžiais: „Maskvoje lankosi atitinkamo palestiniečių judėjimo atstovai.“

Iki vakaro S. Lavrovo ministerija rado islamistų atstovų atvykimo paaiškinimą. Pagal jų versiją, šalys aptarė „neatidėliotiną Gazos ruože laikomų užsienio įkaitų“ paleidimą ir Rusijos bei kitų piliečių evakuaciją iš anklavo.

Verta pažymėti, kad po to, kai „Hamas“ kovotojai užpuolė Izraelį, Rusija nepripažino šios grupuotės teroristine organizacija. Be to, po spalio 7 d. nė viena pasaulio šalis nepriėmė šio judėjimo pasiuntinių.

„Rusija tapo pirmąja šalimi pasaulyje, kuri po spalio 7 d. priėmė oficialią „Hamas“ delegaciją. Ne Turkija. Ne Saudo Arabija. Netgi ne Iranas“, - apstulbęs rašo socialiniuose tinkluose rusas.

 

Dabar rusai siūlo propagandistui Vladimirui Solovjovui, kuris eteryje sistemingai primena, kad laiko save žydu ortodoksu, paimti interviu iš „Hamas“ svečių delegacijos Kremliuje. Daugelis nori pamatyti jo reakciją į tai, kas vyksta, ir jo pavaldų bendravimą su kovotojais, kurių įsakymu buvo įvykdytas žiaurus išpuolis prieš Izraelį.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(3)
(51)

Komentarai ()